Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Activiteiten&Groeps Begeleider - Maasveld

Werkgever:Koraal
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Koraal locatie Maasveld zoekt nieuwe collega voor de combifunctie activiteitenbegeleider dagbesteding/groepsbegeleider. Heb je geduld, beschik je over humor en wil je deel uitmaken van een fijn team met deskundige collega's om van te leren? Vind je het daarnaast een uitdaging om dagbesteding&wonen verder vorm te geven? Dan voel jij je vast thuis bij ons!

Over de woongroep

Binnen Maasvelderweg 7 wonen (verdeeld over 4 woongroepen) 34 bewoners variërend in leeftijd van 14 tot 81 jaar. De bewoners vragen verschillende vormen van ondersteuning en begeleiding. Binnen de ene woning ligt de nadruk meer op rust, sfeer en verzorging. Bij de andere woning op ontwikkeling, structuur en verzorging. Het uitgangspunt voor alle bewoners is dat deze hier graag wonen en zich thuis voelen. Het bieden van een passende daginvulling is hierbij tevens van belang.


Binnen de woning zijn 2 lokalen waarin dagbesteding wordt geboden geheel passend bij de wens en vraag de bewoner. Tevens wordt dagbesteding aangeboden binnen de woning zelf. Medewerkers vanuit dagbesteding en wonen vormen samen huisbreed één team.

Over de functie

Zowel voor de woning als voor de dagbesteding zoeken we een collega die werkzaam zal zijn op zowel de groep als bij de dagbesteding. Je bent werkzaam in het kernteam dagbesteding echter werk je volgens de daginvulling van de cliënt(en). Je zult daarom ook regelmatig mee opstarten op de woongroep, echter de hoofdtaak ligt bij de dagbesteding; de cliënt(en) begeleiden bij eventuele activiteiten gedurende de dag, in het weekend of in de avond.


Bij het opstarten ondersteun je de cliënt tijdens het ochtendritueel; van opstaan en douchen tot eten en (mee) naar de dagbesteding gaan. Samen met andere collega(‘s) ben je verantwoordelijk voor het zinvol invullen van de dag door middel van het aanbieden van allerlei activiteiten.


Naast het bieden van dagbesteding binnen de woongroep en locatie Droomkasteel & Heukske, zul je af en toe ook dagbesteding bieden op andere locaties binnen Maasveld. Grotendeels zullen de werkzaamheden plaatsvinden tijdens reguliere werkdagen, echter niet standaard tussen 09:00 en 17:00.


Deze functie betreft een combinatie functie waarbij de invulling op een andere manier wordt vorm gegeven. Meedenken en proactiviteit wordt gestimuleerd; je vind het een uitdaging om wonen en dagbesteding verder vorm te geven.


Waarom is het leuk om bij ons te werken?

Simpel! Omdat iedere dag weer nieuwe uitdagingen en kansen brengt om op positieve wijze verder te ontwikkelen. Wij bieden een uitdagende functie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. Check enkele verhalen van onze collega’s via deze link https://www.injekrachtbijkoraal.nl/krachtige-verhalen , hoe het is om bij ons te werken in de gehandicaptenzorg!


  • Salaris: conform CAO Gehandicaptenzorg: Inschaling van de functies vindt plaats aan de hand van opleiding/opleidingsniveau en werkervaring. FWG 40 is dit minimaal €2.236 en maximaal €3.154 bruto gebaseerd op een 36-urige werkweek, afhankelijk van je ervaring.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: o.a. een eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
  • Contract voor onbepaalde tijd: Je komt direct in dienst bij Koraal en krijgt een contract waarbij de uren worden verdeeld; een contractvorm van 24-28 uur in overleg bespreekbaar.
  • Een leuk team: een enthousiast team met een prettige werksfeer. Ze kunnen niet wachten om met jou samen te werken!
  • Inwerkprogramma: een buddyprogramma om je goed in te werken.
  • Kennis: persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, dus er zijn volop scholingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. Er is ruimte voor eigen inbreng.
  • Kansen: De mogelijkheden zijn enorm. De verschillende problematieken maakt dat je veel bijleert en voldoende bagage in je rugzak kan stoppen voor je verdere carrière. Je leert over verschillende problematieken en hoe je hier mee om kan gaan.
  • Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk & privé, vitaal & gezond en je loopbaan.

Wie zoeken wij?

  • Enthousiaste, betrokken collega's met geduld en doorzettingsvermogen.
  • Je bent in het bezit van een diploma MBO 3 of MBO 4 Verpleegkundige, Social Work, MMZ of vergelijkbare opleiding. Voor de activiteitenbegeleider wordt een MBO 4 diploma gevraagd.
  • Ben je woonachtig in België? Met een diploma Jeugd- en Gehandicaptenzorg, Zorgkundige of gegradueerde in de Orthopedagogie? Of je bent 3e of 4e jaars-student voor een beroep in de zorg. Van harte welkom om te reageren.
  • Je hebt affiniteit en ervaring met mensen met een (ernstige) meervoudige en/of verstandelijke beperking


Over Koraal / Maasveld

De Koraal-locatie Maasveld in Maastricht is, naast St. Anna en Op de Bies, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. Meer over Maasveld vind je op onze website:https://www.koraal.nl/over-koraal/locaties/maasveld

Als medewerker bij Koraal maak je van alles mee. Je zou er een boek over kunnen schrijven! Er gebeuren veel mooie dingen. Mensen groeien, samenwerkingen ontstaan, talenten worden benut en we zijn elke dag weer op de een of andere manier van betekenis voor een ander. Kortom, Koraal zit vol verhalen waar je kracht uit haalt.

Een greep uit deze verhalen hebben we voor je opgeschreven: https://www.injekrachtbijkoraal.nl/krachtige-verhalen

Meer informatie

Wil jij graag meer informatie alvorens te solliciteren, wij staan er altijd voor open om een afspraak te plannen voor een kennismaking. Tijdens deze kennismaking vertellen wij je alles wat jij wilt weten deze functie. Ook is er de mogelijkheid om een keer mee te lopen om zelf te ervaren of de functie bij jou past.

Daarnaast kun je contact opnemen met de teamleider Bruni Graus +31 6 51183594. Zij vertelt je graag meer over deze functie.

Reageren

Heb je belangstelling voor deze vacature? Dan kun je reageren via bijgaand sollicitatieformulier. We ontvangen graag je CV en motivatie.