Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Senior adviseur Ruimtelijke Ordening en Milieu bij Arvalis

Werkgever:Koenen en Co
Plaats:Maastricht-Airport

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Heb jij kennis en ervaring in ruimtelijke ordening en milieu en ben jij klaar om te sparren met ondernemers over hun ambities? Met jouw advies kun je een verschil maken!

Koenen en Co Executive Search is namens Arvalis B.V. in Roermond op zoek naar een senior adviseur ruimtelijke ordening en milieu m/v.

Over de organisatie

De Nederlandse agrarische sector neemt wereldwijd een leidende positie in de land- en tuinbouw in. De boeren en tuinders in deze sector zijn toegewijd en gepassioneerd over hun producten en streven naar hun idealen met een sterke visie en vastberadenheid.

Hoewel sommigen van hen dit alleen kunnen doen, hebben anderen soms hulp nodig. Arvalis is een adviesbureau dat gespecialiseerd is in het ondersteunen van ontwikkelingen in het buitengebied. Het team bestaat uit allerlei disciplines waarmee ondernemers ontzorgt/ geadviseerd kunnen worden, kortom multidisciplinair.

Wat ga je doen

Als senior adviseur ruimtelijke ordening en milieu begeleid je ondernemers en ondersteun je hen in het realiseren van hun ambities en plannen. Je beoordeelt ruimtelijke ontwikkelingen op kansen en bedreigingen, begeleidt en adviseert onze klanten in het aanvragen van vergunningen, activiteitenbesluiten, bestemmingsplannen en andere voorkomende werkzaamheden. In deze veelzijdige functie is veel ruimte voor eigen initiatief.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een Hbo-diploma (HAS, HEAO, HBO-MER, planologische- of juridische opleiding).
  • Je hebt kennis en ervaring of interesse in ruimtelijke ordening en milieu.
  • Je hebt relevante vakinhoudelijke kennis en ervaring heeft onze voorkeur.
  • Je hebt affiniteit met de agrarische sector en het vermogen om te levelen met de ondernemers.
  • Je hebt uitstekende contactuele vaardigheden met oprechte interesse.
  • Je denkt vooruit en werkt oplossingsgericht.
  • Je hebt goede adviesvaardigheden en weet gespecialiseerde collega’s erbij te betrekken in het belang van de klant.
  • Je beschikt over een flexibele en klantgerichte instelling.

Wat bieden wij jou?

Je komt in een uitdagende werkomgeving te werken, waarin er veel ruimte is voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het is een professionele organisatie met een informele en collegiale werksfeer. Daarbij krijg je veel vrijheid en heb je regelmatig contact met diverse interne en externe contacten.

Daarnaast bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een zeer competitief salaris gecombineerd met de mogelijkheid om een goede balans te vinden tussen werk en privé.

Interesse?

Solliciteer meteen en stuur ons je motivatie en CV. Liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Robin Bisschoff via +31 88 774 7433 / r.bisschoff@koenenenco.nl of Kelvin Litjens via k.litjens@koenenenco.nl / +31 88 774 7894

Koenen en Co Executive Search werkt bewust en vol vertrouwen samen op basis van exclusiviteit. Acquisitie naar aanleiding van deze positie is daarom niet nodig en niet gewenst.