Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Juridisch Adviseur Ondernemingsrecht

Werkgever:Koenen en Co
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Voor onze nieuwe businessline Legal zijn we op zoek naar een Juridisch Adviseur Ondernemingsrecht. Samen met een senior en medior jurist ga je verder bouwen aan de ondernemingsrechtdiscipline binnen deze nieuwe businessline. Ben jij degene die graag zijn schouders hieronder wil zetten en deze uitdaging samen met ons wil aangaan? Dan zoeken we jou.

Je bent de expert op jouw vakgebied en bent derhalve goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied en de aanpalende vakgebieden. Je kent de actuele wet- en regelgeving en ziet trends bij klanten en patronen in hun vragen.

Met jouw scherpe blik en oog voor detail verken je actief de (latente) behoeften achter klantvragen. Zo weet je wat er speelt bij de klant. Door jouw empathische houding win je bovendien het vertrouwen van de klant en ben je (op termijn) voor hen een trusted advisor op jouw vakgebied. Na een grondige analyse, weet je door jouw sterke communicatie (in woord en geschrift) jouw advies op een heldere wijze over te brengen richting de klant. Dit advies kan zelfs iets anders zijn dan waar de klant in eerste instantie om vroeg, maar waar hij natuurlijk wel echt meegeholpen is. Denk hierbij aan: juridische ondersteuning bij herstructureringen, overnames, huur gerelateerde aspecten, contractenrecht (verbintenissenrecht) en/of het opzetten van samenwerkingsverbanden (personenvennootschappen).

Daarnaast ben je pro-actief in het samenwerken met collega’s. Je zoekt hen actief op en draagt je kennis gevraagd en soms ook ongevraagd uit. Op deze wijze weet jij je diensten ook intern goed onder de aandacht te brengen, zodat je ook door anderen (in voorkomende gevallen) wordt geïntroduceerd bij de klant.

Natuurlijk ben je bereid om over onze vestigingen heen te werken en ben je derhalve in het bezit van een rijbewijs B.

Koenen en Co

Bij Koenen en Co geloven we dat al onze medewerkers het verschil maken bij onze klanten. Om dat goed te kunnen, beginnen we met onze klanten te begrijpen. We helpen ze met alle voorkomende vragen rondom hun bedrijfsvoering en natuurlijk zorgen we ervoor dat ze voldoen aan hun wettelijke financiële verplichtingen. Zo kunnen zij zich focussen op wat er voor hen echt toe doet: hun onderneming.

Maar we gaan verder. We willen weten wat onze klanten drijft. Wat hun uitdagingen zijn, waar ze wakker van liggen. Hun sterktes, hun zwaktes. En wat hun zakelijke en persoonlijke doelen zijn. Want juist dán kunnen we er zijn voordat zij ons nodig hebben. Zo maken we – als marktleider in Limburg voor het MKB – met 250 professionals vanuit vestigingen in Maastricht, Roermond, Venlo en Helmond, elke dag het verschil.

Opleiding en ervaring

Je bent in het bezit van minimaal een master in Nederlands recht of notarieel recht met daarbij enkele jaren werkervaring. Maar ook starters die zin hebben om volop aan de slag te gaan, zijn van harte welkom om te solliciteren! Ervaring in de zakelijke dienstverlening is een pré.

Is deze functie op jouw lijf geschreven?

Stuur dan je CV en een korte motivatie en overtuig ons waarom jij degene bent die bij Koenen en Co het verschil gaat maken.

Werken bij Koenen en Co

Jij bent er, voordat jouw klanten je nodig hebben.