Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Hoofd inkoop bij Zuid-Nederlandse Buizen

Werkgever:Koenen en Co
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Hoofd inkoop bij Zuid-Nederlandse Buizen B.V.

Ben jij altijd op de hoogte van de marktontwikkelingen, kun jij snel schakelen en heb je een hands-on-mentaliteit? Bekijk dan de volledige vacature en wie weet ben jij de nieuwe hoofd inkoper van ZNB.

Voor ZNB in Maastricht is Koenen en Co Executive Search op zoek naar een Hoofd Inkoop M/V.

Over ZNB

ZNB is een technische groothandel in stalen buizen en toebehoren voor industriële toepassingen. Het familiebedrijf kenmerkt zich al 20 jaar door haar enorme kennis, betrouwbaarheid, betrokkenheid, flexibiliteit en voorraadbeheer.

ZNB levert grote partijen buizen en toebehoren voor industriële toepassingen. Mede door het aanhouden van de grote voorraad goederen en de 24-uurs leveringen maakt het bedrijf een enorme groei door en zijn ze marktleider in deze sector.

Om het sterk groeiend aantal klanten goed te kunnen blijven bedienen, is ZNB op zoek naar een hoofd inkoop die snel kan schakelen op strategisch én operationeel niveau binnen een hectische en dynamische omgeving.

Wat ga je doen?

Als hoofd inkoop ben je verantwoordelijk voor het opzetten en verbeteren van het inkoopproces en het aansturen van twee operationeel inkopers. Je draagt zorg voor het voorraadbeheer, de inkoop van producten tegen optimale prijsstelling in aansluiting op de behoefte van klantvragen en het updaten van het prijs-data systeem. Je blijft op de hoogte van marktontwikkelingen waarin jij kansen, bedreigingen en afwijkingen signaleert.

Je schakelt met overige afdelingen (logistiek, magazijn, verkoop) en houdt toezicht op de naleving van afspraken, contractmutaties en periodieke prijsmutaties. Je sluit contracten af met geselecteerde leveranciers en stelt interne betrokkenen op de hoogte van de gemaakte afspraken. Om inkoopvoordelen te behalen voer jij, binnen bevoegdheden, onderhandelingen met geselecteerde leveranciers over de kwaliteit en kosten van de aangeboden goederen en diensten. Kortom, in deze dynamische rol ben jij altijd op zoek naar de beste kwaliteit tegen de meest gunstige prijs. Een proactieve houding en communicatief sterk zijn is dus zeker vereist, maar ook op je lijf geschreven.

Wat bieden wij jou?

Voor deze positie zoeken we iemand die fulltime beschikbaar is. Arbeidsvoorwaarden afgestemd op de kennis en ervaring van de kandidaat. Teven zijn er binnen ZNB volop doorgroeimogelijkheden.

Wat breng je mee?
  • Afgeronde HBO/WO opleiding, een technische opleiding is een pré.
  • Minimaal 2 à 3 jaar werkervaring als inkoper.
  • Hoge mate van verantwoordelijkheid en autonoom kunnen werken.
  • Pragmatisch, proactief, flexibel en snel kunnen schakelen.
  • Hands-on-mentaliteit.
  • Ondernemend en hoge mate van overtuigingskracht.
  • Schriftelijk en mondeling vaardig in zowel de Nederlandse als Engelse taal.
Interesse?

Solliciteer meteen en stuur ons je motivatie en cv. Liever meer informatie? Neem dan contact op met Kelvin Litjens via +31 88 774 7894 / k.litjens@koenenenco.nl of Robin Bisschoff via +31 88 774 7433 / r.bisschoff@koenenenco.nl

ZNB Shared Service Center en Koenen en Co Executive Search werken bewust en vol vertrouwen samen op basis van exclusiviteit, acquisitie naar aanleiding van deze positie is daarom niet nodig en niet gewenst.