Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Controller bij Maxicool

Werkgever:Koenen en Co
Plaats:Maastricht

Om de continuïteit van de financiële afdeling te borgen is Maxicool, een toonaangevende groothandel in klimaatapparatuur in Wessem, op zoek naar een allround controller die het financiële geweten van de organisatie gaat zijn. Maxicool biedt niet alleen een dynamische omgeving maar ook de kans om bij te dragen aan de voortdurende groei.

Voor Maxicool in Wessem is Koenen en Co Executive Search op zoek naar een Controller (m/v) 28-38 uur.

Over de organisatie

Maxicool is een sterk groeiende groothandel in klimaatapparatuur, met name gericht op particulieren en het midden- en kleinbedrijf. Ze bedienen technische installatiebedrijven en installateurs in Nederland en België. Vanuit het Midden-Limburgse Wessem wordt met een bescheiden team dagelijks een topprestatie geleverd, want de vraag naar de producten van Maxicool is al jaren groeiende.

Maxicool levert airconditioners, luchtontvochtigers, warmtepompen en warmtepomp boilers, dit allemaal met accessoires, benodigde installatiematerialen en gereedschappen. Daarnaast leveren ze zonnepanelen en bijbehorende omvormers. Ze leveren producten van gerenommeerde merken als LG, maar ook het eigen merk wordt veelvuldig verkocht.

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige positie bij Maxicool ben je verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie van de onderneming. Dit doe je niet alleen, maar je bent wel eindverantwoordelijke. De werkzaamheden zijn zeer verschillend van aard, van operationeel tot strategisch.

Jouw taken bestaan onder andere uit:

  • Je analyseert interne (financiële)processen, legt ze vast en signaleert knelpunten. Je werkt aan het verbeteren van interne beheersing en controle door processen efficiënter en effectiever te maken.
  • Je denkt actief mee met het management over de sturing vanuit financieel en bedrijfsmatig oogpunt.
  • Verzorgen van voorwerk voor het opstellen van de jaarstukken en accountantscontrole. De organisatie is controleplichtig.
  • Je identificeert handmatige werkzaamheden in de (financiële) administratieve processen en streeft naar automatisering en digitalisering om efficiëntie en nauwkeurigheid te verbeteren.
  • Crediteuren- en debiteurenbeheer.
  • Opstellen aangiften omzetbelasting.

Wat breng je mee?

Naast de dagelijkse werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor het procesmatig en inhoudelijk op orde houden van de financiële administratie. Je bent nauwkeurig en hebt oog voor detail.

Verder vinden we het volgende belangrijk:

  • Je beschikt over HBO werk en denk niveau.
  • Beschikt over relevante en aantoonbare werkervaring.
  • Uitstekende analytische vaardigheden om processen te doorgronden en data te analyseren.
  • Goede communicatieve vaardigheden om effectief te kunnen samenwerken met verschillende stakeholders.
  • Goede beheersing van ERP, SAP kennis vormt een pré.
  • Flexibele- en proactieve mindset en in staat om prioriteiten te stellen.

Wat bieden wij?

Werken bij Maxicool is werken binnen een informele organisatie met een open bedrijfscultuur met korte lijnen en enthousiaste collega’s. Het is een positie met veel zelfstandigheid en vrijheid om de werkzaamheden naar eigen inzicht in te richten.

We vragen een beschikbaarheid tussen de 28-38 uur per week, waarbij thuiswerken bespreekbaar is. Verder bieden we je een goed salaris met dito arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Solliciteer meteen en stuur ons je motivatie en CV. Liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Kelvin Litjens via k.litjens@koenenenco.nl +31 887747894.

Koenen en Co Executive Search werkt bewust en vol vertrouwen samen op basis van exclusiviteit. Acquisitie naar aanleiding van deze positie is daarom niet nodig en niet gewenst.