Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: AFAS Trainee

Werkgever:Koenen en Co
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Voor onze groeiende IT advies afdeling zijn we op zoek naar AFAS Trainees (ERP en/of HRM).

Als AFAS Trainee word jij tijdens een leerzaam, intensief en inspirerend opleidingstraject klaargestoomd tot volleerd AFAS Consultant. Je krijgt trainingen over AFAS Software en krijgt gelijktijdig de mogelijkheid om mee te lopen in de praktijk. Zo leer jij alles wat je nodig hebt om als Junior AFAS consultant je functie optimaal te kunnen vervullen.

De Junior AFAS consultant binnen Koenen en Co houdt zich bezig met de technische en functionele beheer, inrichting en optimalisatie van AFAS-omgevingen voor onze klanten. Je bent de spin in het web van alles wat bij de klant binnen het softwarepakket AFAS gebeurt. Je maakt de vertaling vanuit de behoeften van de klant en richt deze in als digitale en efficiënte processen. Jouw werkdag is iedere dag anders, zo ondersteun je klanten bij het beheer, optimaliseren en inrichten van de bedrijfsprocessen in de AFAS omgeving, en ben je ook (mede) verantwoordelijk voor AFAS implementatietrajecten. Een ding is zeker; jij maakt iedere keer het verschil voor onze klanten!

Jij maakt het verschil omdat jij snel snapt wat er speelt bij de klant. Je analyseert de processen, stroomlijnt en vertaalt deze naar optimalisaties binnen AFAS. Hierin ga je creatief en oplossingsgericht te werk.

Koenen en Co

Bij Koenen en Co geloven we dat al onze medewerkers het verschil maken bij onze klanten. Om dat goed te kunnen, beginnen we met onze klanten te begrijpen. We helpen ze met alle voorkomende vragen rondom hun bedrijfsvoering en natuurlijk zorgen we ervoor dat ze voldoen aan hun wettelijke financiële verplichtingen. Zo kunnen zij zich focussen op wat er voor hen echt toe doet: hun onderneming.

Maar we gaan verder. We willen weten wat onze klanten drijft. Wat hun uitdagingen zijn, waar ze wakker van liggen. Hun sterktes, hun zwaktes. En wat hun zakelijke en persoonlijke doelen zijn. Want juist dán kunnen we er zijn voordat zij ons nodig hebben. Zo maken we – als marktleider in Limburg voor het MKB – met 250 professionals vanuit vestigingen in Maastricht, Roermond, Venlo en Helmond elke dag het verschil.

Opleiding en ervaring

Je beschikt over een afgeronde hbo opleiding met daarbij affiniteit met ICT en processen. Heb je een mbo opleiding afgerond en ben je bereid verder te studeren dan nodigen we je ook graag uit te solliciteren.

Is deze functie op jouw lijf geschreven?

Stuur dan je CV en een korte motivatie en overtuig ons waarom jij degene bent die bij Koenen en Co het verschil gaat maken.

Werken bij Koenen en Co

Jij bent er, voordat jouw klanten je nodig hebben.