Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: HR Coördinator 28-32 uur

Werkgever:Kasteel Vaalsbroek
Plaats:Vaals

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Medewerker Reserveringen (1 Fte) bij Kasteel Vaalsbroek

uur per week

Vacature Medewerker Reserveringen

Ben je van nature gastvrij? Heb je een opgewekt karakter? Wil je het onze leisure gasten aan niets laten ontbreken? Zodat ze een onbezorgd verblijf zullen hebben in Bilderberg Kasteel Vaalsbroek? Dan ben jij degene die we zoeken voor de vacature Medewerker Reserveringen bij Kasteel Vaalsbroek in het Zuid-Limburgse Vaals!

De baan

Bij Kasteel Vaalsbroek verkopen wij elke dag onze kamers aan zakelijke en leisure gasten die naar het Zuid-Limburgse Vaals komen. Of gasten nu komen met een zakelijke reden of op ontdekkingstocht gaan door het Zuid-Limburgse Heuvelland.

Waarom kiezen gasten voor Kasteel Vaalsbroek ? Omdat ze weten dat onze leisure en culinaire faciliteiten tiptop in orde zijn, én omdat onze reserveringsmedewerkers – met hun organisatietalent en gastvrijheid – altijd zorgen dat alles boven verwachting verloopt.

Als Medewerker Reserveringen bij Kasteel Vaalsbroek weet je één ding zeker: je werkt op een fantastische locatie. Je bent verantwoordelijk voor het aannemen en afhandelen van individuele reserveringen. Met jouw geweldige telefoonstem probeer je alles over het verblijf van de gast te weten te komen, zodat jij de gast het beste aanbod kunt doen voor één of meerdere overnachtingen. Voel je je thuis in een gastgerichte omgeving en hou je van organiseren en afwisseling? Vind je het bovendien leuk om ook onze receptie afdeling bij drukte te assisteren ? Dan ben je helemaal op je plek bij Kasteel Vaalsbroek.

De afdeling

Voor veel mensen is het werken in een Bilderberg Hotel een droom die uitkomt. Bij Bilderberg is alleen het beste goed genoeg. Bij ons staat alles in het teken van de hoogste kwaliteit, eerlijke (lokale) producten, originaliteit, vindingrijkheid en perfectie. Goed samen kunnen werken én ideeën durven delen is een must. Als Medewerker Reserveringen kun je écht het verschil maken voor gasten.

Wie zoeken we voor de vacature van Medewerker Reserveringen?

Voor de vacature van Medewerker Reserveringen zoeken we een bevlogen gastheer of gastvrouw. Je bent onderdeel van het team op de afdeling reserveringen. Je hebt gedegen vakkennis en straalt gedrevenheid en passie uit. Je bent actief en spontaan en hebt ervaring in soortgelijke hotels en posities. Af en toe bijspringen bij de receptie vind je niet erg, integendeel, dat maakt jouw baan nog leuker en interessanter!

Aanvullende kenmerken die ons aanspreken:

– Je hebt een geweldige telefoonstem
– Heeft een goed aanpassingsvermogen
– Is zelfverzekerd en stressbestendig
– Gastgericht en creatief in het bedenken van oplossingen
– Is flexibel en houdt van afwisselingen
– Mondelinge en geschreven communicatie (Nederlands, Engels en Duits is een pré)
– Staat voor luxe en kwaliteit
– Neemt graag initiatief
– Is goed in organiseren en realiseren
– Werkt graag in een inspirerende omgeving
– Kan goed zelfstandig werken
– Is attent, efficiënt en heel wat gewend
– Krijgt energie van het mensen naar de zin te maken
– Werkt graag in een team

Herken je jezelf in dit profiel? Dan zijn we wat ons betreft een match!

Werken bij Bilderberg

Oprechte gastvrijheid. Daar zijn we bij Bilderberg dag en nacht mee bezig. We bieden onze gasten graag een onvergetelijke ervaring. Dat doen we door mensen te raken. Door écht geïnteresseerd te zijn. Door ons altijd af te vragen ‘wat heeft de ander nodig?’. Door alles tot in de kleinste details te regelen en verwachtingen te overtreffen. Onze medewerkers zijn daarbij onze belangrijkste troef, want zíj maken het verschil.

Wat hebben we jou te bieden?

Wij bieden je een veilige en vertrouwde omgeving. Een dynamische plek waar je je welkom voelt en jezelf kunt zijn. Bij Kasteel Vaalsbroek in Vaals kun je rekenen op de waardering van de gasten en op een fantastisch team om mee te werken. Bilderbergers doen hun werk met passie en betrokkenheid. We zijn behulpzaam naar gasten én collega’s en springen in waar het nodig is. Bilderberg is als een hechte familie. We werken, leren, groeien, feesten, lachen en huilen met elkaar. Wij zijn oprecht in je geïnteresseerd en geven je de ruimte om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Wij zijn anders dan andere hotelketens. We zijn bijzonder omdat onze medewerkers bijzonder zijn.

Jouw werkplezier is onze bekroning

Wij gaan graag een langdurige relatie met je aan. Daarom investeren we in je welzijn en in je persoonlijke ontwikkeling. Als jij je werk met plezier en enthousiasme doet, dan straal je dat uit naar je collega’s en naar de gasten in het hotel. Zo ontstaat er een positieve vibe waar iedereen in het hotel energie van krijgt!

Voor de vacature van Medewerker reserveringen bieden we uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden die uniek zijn in de horecabranche. Zoals:

  • Een marktconform salaris (uiteraard)
  • Alle eventuele overuren worden gecompenseerd. Ofwel in tijd voor tijd, ofwel met FiscFree-punten. Daarmee kun je sparen voor mooie gadgets, zoals een fiets, laptop of smartphone

Bekijk alle arbeidsvoorwaarden »

Sollicitatieprocedure

Zie je het helemaal zitten om de vacature van Medewerker Reserveringen (1 Fte)bij Kasteel Vaalsbroek in Vaals in te vullen?

Via onderstaande button kun je meteen solliciteren. Je krijgt binnen drie dagen onze reactie.

Bekijk de volledige sollicitatieprocedure »