Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Production Supply Chain Specialist

Werkgever:Johnson Matthey
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Production Supply Chain Specialist

Locatie: Maastricht

Voor ons bedrijf Advanced Glass Technologies (AGT) zijn we momenteel op zoek naar een Supply Chain Specialist om ons team te versterken. AGT is een bedrijf van Johnson Matthey (JM), een wereldleider in wetenschap die een schonere en gezondere wereld mogelijk maakt. Met meer dan 200 jaar aanhoudende toewijding aan innovatie en technologische doorbraken, verbeteren we de functie, prestaties en veiligheid van de producten van onze klanten. Onze wetenschap heeft een wereldwijde impact op gebieden zoals vervoer met lage emissies, farmaceutica, chemische verwerking en het meest efficiënte gebruik van de natuurlijke hulpbronnen van de planeet.

Advanced Glass Technologies

Johnson Matthey Advanced Glass Technologies (AGT) is een zelfstandige business en maakt hoogtechnologische halffabrikaten en eindproducten voor de glas- en keramiekindustrie. Onze producten worden over de hele wereld op de markt gebracht en vinden hun weg naar de auto- en glasindustrie. Het hoofdkantoor van de Business Unit is gevestigd in Maastricht en productielocaties bevinden zich in Nederland, Engeland, USA en diverse locaties in Azië. Bij Johnson Matthey AGT BV te Maastricht werken ± 200 medewerkers. Als onafhankelijke dochteronderneming van een dynamische, beursgenoteerde Britse multinational combineert het de voordelen van een multinational en een middelgroot bedrijf.

Wat ga je doen?

Als Supply Chain Specialist ben je verantwoordelijk voor de planning van het productieproces zodat aan de klantvraag wordt voldaan. Tevens ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het backoffice-proces en zorg je voor de juiste werking van transport- en distributiefuncties voor goederen en diensten. Je plant de productie, je bestelt grondstoffen en regelt het transport inclusief de documentatie en stuurt bij om aan de vraag te voldoen bij nieuwe ontwikkelingen. Je werkt nauw samen met klanten en leveranciers, sales, productie, techniek, financiën en andere JM vestigingen om een optimale planning en customer service te realiseren. Je bent dan ook een belangrijke schakel tussen onze klanten en sales en zorgt er voor dat er reële responstermijnen worden afgesproken waarbij zo optimaal mogelijk aan de klantvraag wordt voldaan. JM hecht veel waarde aan kwaliteit en aan een veilige en compliance bedrijfsvoering. Het is dan ook van belang dat je de procedures en normen op het gebied van EHS, het omgaan met transport gevaarlijke goederen en veiligheid toepast en op die manier bijdraagt aan het beperken van de non-compliance risico’s en gevaren minimaliseert.

Ben jij de ideale kandidaat?

  • Heb je een afgeronde MBO opleiding en minimaal MBO+ werk en denkniveau?
  • Heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring en beschik je over kennis van de supply chain subdisciplines?
  • Heb je ervaring met en kennis van geautomatiseerde ERP systemen en MS-office applicaties?
  • Heb je ervaring in het plannen van complexe productieprocessen?
  • Heb je ervaring met het organiseren van transport van gevaarlijke goederen (ADR, IATA en IMDG)?
  • Denk je mee met de klant en ontwikkel je samen met de klant gepaste oplossing binnen zijn en onze mogelijkheden?
  • Ben je een teamplayer die weet dat we samen beter zijn dan de afzonderlijke individuen?
  • Ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en heb je een nuchtere kijk op zaken zelfs onder tijdsdruk of tegenslag?
  • Ben je minimaal 32 uur beschikbaar?

Dan is deze functie op jouw lijf geschreven en komen we graag in contact met je.

Wat heeft JM te bieden?

Een werkomgeving waarin je je verder kunt ontplooien. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met uitstekende opleidingsmogelijkheden en een goede pensioenregeling liggen voor de hand. Afhankelijk van je kennis en ervaring ligt het salaris tussen € 2.700,= en € 3.400,= en maakt en winstdelingsregeling onderdeel uit van de voorwaarden.

Hoe kun je reageren?

Ben je al overtuigd? Stuur dan je CV en motivatie voor 4 maart de HR afdeling via email: AGT-HR-General@matthey.com Wil je meer informatie, neem dan contact op met Joep Vinders, Supply Chain Management & Business systems. Je kunt hem bereiken onder nummer +31 (0)6 53554227 Of via email: Joep.Vinders@matthey.com