Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Junior Monteur

Werkgever:Johnson Matthey
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

2 Junior Monteurs

Locatie: Maastricht

Voor ons bedrijf Advanced Glass Technologies (AGT) zijn we momenteel op zoek naar 2 Junior Monteurs om ons team te versterken. AGT is een bedrijf van Johnson Matthey (JM), een wereldleider in wetenschap die een schonere en gezondere wereld mogelijk maakt. Met meer dan 200 jaar aanhoudende toewijding aan innovatie en technologische doorbraken, verbeteren we de functie, prestaties en veiligheid van de producten van onze klanten. Onze wetenschap heeft een wereldwijde impact op zaken zoals vervoer met lage emissies, farmaceutica, chemische verwerking en efficiënt gebruik van de natuurlijke hulpbronnen van onze planeet.

Advanced Glass Technologies

Johnson Matthey Advanced Glass Technologies (AGT) is een zelfstandige business en maakt hoogtechnologische halffabrikaten en eindproducten voor de glas- en keramiekindustrie. Onze producten worden over de hele wereld op de markt gebracht en vinden hun weg naar de auto- en glasindustrie. Het hoofdkantoor van de Business Unit is gevestigd in Maastricht en productielocaties bevinden zich in Nederland, Engeland, USA en diverse locaties in Azië. Bij Johnson Matthey AGT BV te Maastricht werken ± 200 medewerkers. Als onafhankelijke dochteronderneming van een dynamische, beursgenoteerde Britse multinational combineert het de voordelen van een multinational en een middelgroot bedrijf.

Voor onze vestiging in Maastricht zijn we op zoek naar 2 nieuwe collega’s voor de functie van Junior Monteur.

Wat heeft JM je te bieden?

Zie jij een toekomst in de techniek en wil je je verder ontwikkelen tot een ervaren Allround Monteur? Dan is hier een mooie kans voor jou! Als monteur maak je onderdeel uit van het huidige technisch team bestaand uit 5 ervaren monteurs en een werkvoorbereider op de productie locatie Maastricht. Je zult onder begeleiding van je collega’s de kneepjes van het vak leren zodat je na verloop van tijd zult uitgroeien naar zelfstandig monteur. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via diverse opleidingen. De werkzaamheden van het huidige technisch team vinden plaats in dagdienst met een aanvullende consignatie dienst. Verder bieden wij je:

  • De mogelijkheid om kosteloos relevante cursussen en opleidingen te volgen.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een jaarcontract dat wij bij wederzijdse tevredenheid graag omzetten in een contract voor onbepaalde duur.
  • De ruimte om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen. Een ding is zeker: jij gaat je hier niet vervelen!
  • Afhankelijk van je kennis en ervaring start je met een maandsalaris van ongeveer € 2.200,= en kun je doorgroeien naar € 2.800,-. Dit is exclusief een winstdelingsregeling en de mogelijkheid om verder door te groeien op basis van je beoordeling.

Wie zoeken wij?:

  • Ben je in het bezit van een afgeronde technische MBO 3 opleiding (of soortgelijk niveau)?
  • Ben je ambitieus en bereid om je te blijven ontwikkelen en je kennis te vergroten door middel van het volgen van relevante cursussen en opleidingen?
  • Heb je goede contactuele vaardigheden en ben je in staat om uiteindelijk zelfstandig te werken?
  • Geldt voor jou Safety first! En ga je verantwoord om met je eigen veiligheid en die van anderen?
  • Ben je enthousiast en leergierig?
  • Ben je nauwkeurig en weet je van aanpakken?

Dan is deze functie op jouw lijf geschreven en komen we graag in contact met je.

Hoe kun je reageren?

Ben je al overtuigd? Stuur dan je CV en motivatie voor 7 maart naar de HR afdeling via email: AGT-HR-General@matthey.com Wil je meer informatie, neem dan contact op met Ger Onnou, Reliability Manager Engineering. Je kunt hem bereiken onder nummer 043-35254480 of via email: Onnoug@matthey.com