Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Horeca medewerker

Werkgever:Het Rijk Golfbanen
Plaats:Cadier en Keer

Ons team:

Golfbaan Het Rijk van Margraten beschikt over een 18-holes golfbaan, een mooi clubhuis met een horecagelegenheid en een golfshop. Als collega bij Golfbaan Het Rijk van Margraten ben je onderdeel van een enthousiast, gezellig, divers en hecht team van ca. 50 medewerkers. Service verlenen, samenwerking, humor en plezier hebben in je werk staat voorop. Het team is onderverdeeld in twee categorieën: horeca service en golf service.

De functie:

Als Horeca medewerker bij Golfbaan Het Rijk van Margraten ben je de spil tussen de keuken en de gast. Je maakt onderdeel uit van het horeca service team en je wordt aangestuurd door de Manager horeca service. Jij zorgt als gastheer/-vrouw met jouw enthousiasme en servicegerichte instelling dat onze gasten een geweldige dag beleven. Je houdt van aanpakken en hebt oog voor detail. Daarnaast houd je van afwisseling in werkzaamheden en gasten in de watten leggen doe je graag.

Goed om te weten: we werken met wisselende roosters, zodat je ook weekenddagen of in de avonden vrij kunt zijn. Een vaste vrije dag behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast heb je bij ons geen late werktijden. Je werkt in de zomer over het algemeen maximaal tot 23.00 uur en in de winter ben je zelfs nog eerder klaar.

Heb je ervaring in de horecabranche? Dan is dat mooi meegenomen, maar willen leren vinden wij belangrijker. Het betreft een leuke functie met fulltime en parttime mogelijkheden in een gezellig team binnen een dynamische organisatie met prima arbeidsvoorwaarden conform de Cao Golfbranche en aanvullende arbeidsvoorwaarden van Het Rijk Golfbanen. Scholing in het verlengde van de functie én (leren) golfen behoren tot de mogelijkheden. Het salaris is ingeschaald in functiegroep 3.

Herken jij je in bovenstaande? Dan ontvangen wij graag jouw enthousiaste sollicitatie!

Reageren kan via werkenbij@hetrijkgolfbanen.nl

Bezoek www.golfenophetrijk.nl voor meer informatie.