Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker housekeeping/schoonmaak

Werkgever:Gr8 Nederland
Plaats:Maastricht-Airport

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Je mag zelf aangeven hoeveel uur je wil werken en op welke dagen je beschikbaar bent. De begintijd is meestal 9.00 uur, maar het is geen probleem als je alleen in de middag beschikaar bent bijvoorbeeld. Ben je student en werk je graag in het weekend of tijdens vakanties dan is dit ook mogelijk. Heb je kinderen dan is je rooster vaak goed te combineren met schooltijden. Met jou als schoonmaak medewerker zijn onze gasten verzekerd van perfect schone hotelkamers en prachtig opgemaakte bedden. Dankzij jouw inzet, samen met je housekeeping collega’s van de huishoudelijke dienst, komen onze gasten graag terug bij Gr8 Hotel. Naast het schoonmaken van de hotelkamers, zorg jij voor het schoonhouden van de publieke ruimtes in het hotel zoals onder andere receptie en lobby. Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van alle gangen en trappen alsmede liften en de linnenkamer. Tevens ondersteun je bij het transport van vuil en schoon linnengoed en afval van gastenkamers.

Wat bieden we jou

Wij bieden je een uitdagende functie in een enthousiaste, ambitieuze organisatie, waarbinnen een prettige en informele werksfeer heerst. We zijn een bedrijf waar hard wordt gewerkt, maar waar ook veel wordt gelachen!

  • Salaris afhankelijk van je leeftijd en ervaring;
  • Flexibel werken of met vaste uren, beide is mogelijk;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Bedrijfskleding;
  • Korting op eten bij La Place, onze eigen Burger King- en Starbucks vestigingen;
  • Korting op hotelovernachtingen bij onze Gr8 Hotels;
  • Pensioenopbouw.

Dit ben jij

Het is fijn als je affiniteit of ervaring hebt met schoonmaken van hotelkamers in de hotellerie, goed zelfstandig kan werken en oog voor detail hebt. Huishouding is een flexibele baan waarvan de werktijden wisselend zijn.