Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker Commerciele Ondersteuning (full-time)

Werkgever:Goessens Professionals in Wine
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wil jij ons Sales team komen versterken?

Ben jij een aanpakker, kun je op basis van globale opdracht de rest zelf invullen en uitvoeren, heb je copywriting skills en ben je creatief. Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn we:

Goessens Professionals in Wine is één van de meest gerespecteerde en gerenommeerde bedrijven actief in de verkoop en distributie van wijn waarbij kwaliteit, goede organisatie, rationaliteit, en service & beleving voor de klanten centraal staan. Het bedrijf heeft een internationale uitstraling en wordt gekenmerkt door een buitengewone positieve groei binnen de sector.

Jouw functie:

Als medewerker commerciële ondersteuning is jouw takenpakket enorm veelzijdig. Je geeft ondersteuning aan het hoofd inkoop en de sales afdeling. Een greep uit jouw takenpakket:

  • Je hebt contact met leveranciers om informatie op te vragen zoals productinformatie en foto’s.
  • Je regelt hotelboekingen en alles rondom bezoeken van leveranciers aan Nederland of bezoeken van personeel of klanten aan wijndomeinen.
  • De vaak terugkerende (maand)promoties werk je zelf uit tot een mooie mailing die we versturen aan onze klanten. We gebruiken de software van Adobe (indesign) en mailchimp hiervoor. Je bent handig en snel in het opmaken van dit soort documenten.
  • Je hebt een goed gevoel voor stijl, zodat onze boodschap zowel visueel als tekstueel aansluit bij onze huisstijl en zorgt voor een optimale klant-beleving.
  • Je beheert en optimaliseert de website en sociale media (content schrijven, beeldmateriaal voorzien, etc.)
  • Je stelt mailings op, verstuurt deze en volgt de resultaten op.
  • Je biedt ondersteuning bij het opmaken van marketingmateriaal zoals wijnkaarten, posters, catalogus, uitnodigingen, etc.
  • Je vertaalt en verwerkt de technische fiches van het Engels (en Frans) naar het Nederlands

Kortom een uitdagende functie met heel wat afwisseling!

Functie-eisen:

  • MBO/HBO niveau: Je beschikt over minimaal een MBO/Bachelor diploma (marketing, communicatie, of gelijkaardig) en hebt affiniteit met (online) marketing en bijhorende tools.
  • Aanpakker: Na je inwerkperiode weet je hoe de organisatie functioneert en ben je zelfstandig in het voorbereiden en uitvoeren van onze regelmatig terugkomende activiteiten zoals proeverijen.
  • Creativiteit: Je hebt een creatieve geest en ervaring met Adobe (Indesign, Photoshop) of soortgelijke pakketten voor het opmaken van eenvoudig beeldmateriaal. Daarnaast werk je samen met onze grafisch vormgever die je aanstuurt en voorziet van duidelijke ideeën en een goede briefing.
  • Copywriting: Het schrijven van aantrekkelijke en correcte teksten is een rode draad doorheen de functie: Promoties, content op de website, nieuwsartikelen, mailings, berichten op sociale media, etc. Gevoel voor taal en een vlotte pen zijn absoluut noodzakelijk. Gezien de internationale aard van het bedrijf heb je hiervoor ook een goede kennis Engels nodig. Kennis van de Franse taal is een pré, maar geen vereiste.
  • Doener: Een positieve werkhouding, kunnen inspelen op adhoc situaties en initiatief nemen zijn kenmerken die jou typeren.
Wij bieden:

Een uitdagende functie voor de lange termijn in een dynamische, groeiende onderneming met familiaal karakter. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ‘drankenindustrie en groothandel in dranken’. Je werkt in een mooi kantoor in Maastricht met een leuk team van collega’s. Sollicitaties voorzien van CV en motivatiebrief kunnen gestuurd worden naar jurgen.keulen@goessens.com