Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Front-Office Medewerker

Werkgever:Goessens Professionals in Wine
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wil jij ons front-office team komen versterken?

Ben je klantvriendelijk, heb je graag klanten aan de lijn, werk je accuraat en woon je in de omgeving van Maastricht. Dan zijn we misschien op zoek naar jou!

Wie zijn wij:

Goessens - Professionals in Wine?is één van de meest gerespecteerde en gerenommeerde importeurs actief in de verkoop en de distributie van wijn. Een kwalitatief hoogwaardig en breed assortiment en service staan centraal. Het bedrijf heeft 30 medewerkers, is actief in heel Nederland en België en wordt gekenmerkt door een buitengewone positieve groei binnen de sector.

Jouw functie:

Je hebt samen met twee collega’s direct contact met klanten en onze vertegenwoordigers. Het team bewaakt de correcte verwerking van in- en verkooporders in onze administratieve systemen en alles wat daarbij komt kijken. Na je inwerkperiode weet je precies wat de afspraken zijn, ken je de interne processen en automatiseringsoplossingen. Hierdoor ben je in staat om de meest voorkomende verzoeken van klanten en vertegenwoordigers zelfstandig op te lossen.

Functie eisen:

  • HBO niveau: Je bent in staat om uitzonderingen of problemen te herkennen binnen onze orderstromen en deze zelfstandig op te lossen. Dit vereist een goede kennis van alle systemen en afspraken binnen de organisatie.
  • IT-affiniteit: Het hele proces, vanaf het plaatsen van een order op onze webshop tot en met de uitlevering, is geautomatiseerd. Hier zijn meerdere systemen bij betrokken die allemaal gekoppeld zijn. Na je inwerkperiode snap je hoe deze systemen werken. Dit stelt je in staat om bijzondere verzoeken af te handelen.
  • Klantvriendelijk: De klant is koning. Dit gezegde past bij ons streven om zeer servicegericht te werk te gaan. Om de klant goed te helpen begrijp je precies wat er wel en niet mogelijk is, legt dit duidelijk uit en handelt het vervolgens ook direct zo af.
  • Accuraat: De order- en transport afhandeling is een proces dat veel accuratesse vergt. Als je dingen afspreekt, dan verwachten onze klanten dat het ook zo gebeurt. Ze waarderen een terugkoppeling, zodat ze weten of hun punt in behandeling is genomen of is afgehandeld.
  • Taalkennis: Gezien de internationale aard van het werk, we importeren uit de hele wereld, is het van essentieel belang dat je goed Engels spreekt en schrijft. Als je de Franse taal vloeiend spreekt en schrijft is dat een absolute pré, maar het is geen vereiste om te solliciteren.
  • Wij bieden: Een uitdagende functie voor de lange termijn met doorgroeimogelijkheden. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao drankenindustrie en de groothandel in dranken. Je werkt in een prettige werkomgeving in een modern kantoor met gratis parkeergelegenheid. Je komt terecht in een dynamische omgeving waar je je nooit hoeft te vervelen en werkt met leuke en enthousiaste collega’s.

Sollicitaties voorzien van CV kunnen per email gestuurd worden naar Kevin.vandeKlundert@goessens.com