Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Onderhoudsmonteur

Werkgever:Everzinc
Plaats:Eijsden

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Everzinc is een wereldwijde leverancier van speciale zinkmaterialen, waaronder fijne zinkpoeders, zinkoxiden, batterijzinkpoeders en Zano®, een ultrafijn zinkoxide. EverZinc-producten worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen, waaronder corrosie werende verven, prestatiebanden, farmaceutische producten, keramiek, glas, zonnebrandcrème, alkalinebatterijen en andere producten. Met productievestigingen in België, Canada, China, Nederland, Noorwegen, Maleisië en de USA verwerken we samen meer dan 200.000 ton materialen, waarvan 40% wordt gerecycled en geraffineerd om ons groeiende wereldwijde klantenbestand te bedienen. Onder de slogan “Stronger together” dragen wij bij aan een duurzame toekomst waarbij wij onze innovatie richten op de behoeften van de ander. Op onze vestiging in Eijsden hebben wij meerdere processen om Zinkoxide te vervaardigen, die zowel door robuuste mechanische installaties, als door moderne systemen aangestuurd worden. Dit alles in een procesmatige omgeving, waarin de teamspirit op nummer 1 staat. Zie jij jezelf als een zelfstandige persoon, die op alle mogelijke technische vlakken input kan geven en bij kan dragen bij het onderhouden en verbeteren van onze technische installaties, dan is EverZinc de plek voor jou. Om dit alles in orde te brengen en te houden zoeken wij TWEE

Onderhoudsmonteurs

  • In deze functie lever jij een essentiële bijdrage aan een continue beschikbaarheid van onze machines en systemen én aan een veilige werkomgeving voor jouw collega’s.
  • Met je MBO-4 opleiding werktuigbouw of elektrotechniek verhelp je storingen aan apparatuur en installaties en verricht je klein onderhoud aan elektrische, pneumatische, hydraulische en mechanische installaties, meet- en regelkringen.
  • Je voert modificatie- en revisiewerkzaamheden uit en weet de gangbare gereedschappen en -machines voor bank- en plaatwerk, lasapparatuur deskundig te hanteren.
  • Je loopt controlerondes en je rapporteert je bevindingen zodat we steeds meer grip krijgen op het meest efficiënte preventieve onderhoud.
  • Met jouw deskundig inzicht stel je vast of collega's van andere vakgebieden ingeschakeld moeten worden en stem je dit af met de Teamleider.
  • Bij dit alles werk je volgens geldende milieu- en veiligheidsvoorschriften, NEN-normen en ISO-procedures en hou je aandacht voor orde, net- en veiligheid

Wat wij bieden:

  • Met onze eigen CAO bieden wij zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • We hebben hoogstaande vaktechnische uitdagingen waarin we jou graag helpen je verder te ontwikkelen. Een persoonlijk ontwikkelingsplan maken we graag samen met jou.
  • Last but not least: Een mooi team met veelzijdige collega’s die weten wat kameraadschap betekent.

Wanneer jij hiervan enthousiast wordt, dan is het tijd om samen een kop koffie te drinken! Kijk gerust eens op onze website www.everzinc.com of bekijk onze filmpjes op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=yPF5kSysARc en https://www.youtube.com/watch?v=e_YUt_ZqwR4 Desgewenst kan je ook bellen met de Manager Onderhoud en Engineering, Pascal Lejeune via 06-53787820 Solliciteren kan bij onze HR Manager: joost.hack@everzinc.com