Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Vrijwilliger - Hospice

Werkgever:Envida
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Vrijwilliger bij Envida - Hospice

Vrijwilliger bij Envida - Hospice

Het Hospice Trajectum in Maastricht is een bijna thuis huis, waar aan gasten zorg en ondersteuning wordt geboden als er geen kans meer bestaat op genezing en het overlijden niet lang meer op zich laat wachten.

In het hospice worden onze gasten liefdevol verzorgd. Naast de lichamelijke verzorging besteden wij ruimschoots aandacht aan het sociaal-emotionele welzijn van onze gasten en hun naasten. Dit wordt door verzorgenden gedaan. Vrijwilligers ondersteunen hierbij. Sterker nog, ze zijn onmisbaar in het hospice.

Als vrijwilliger help je mee in de verzorging en in het huishouden. Ook zorg je voor een huiselijke sfeer. Maar je belangrijkste taak is toch wel ‘er zijn’ voor onze gast en zijn of haar naasten. Realiseer je daarbij dat vrijwilliger zijn niet vrijblijvend is. Er wordt op je gerekend. Vanuit het hospice organiseren wij regelmatig themabijeenkomsten, trainingen en scholingsactiviteiten. Soms is het verplicht om hieraan deel te nemen.

Heb je belangstelling om vrijwilliger te worden? We verwachten dat je voor tenminste 1x per week beschikbaar bent voor een dienst van 5 uur en zo mogelijk zo nu en dan beschikbaar bent voor een nachtdienst.

Vrijwilliger zijn bij Hospice Trajectum is mooi en dankbaar werk in een fijn team. Heb je tijd over en wil je graag iets kunnen betekenen voor mensen in de laatste fase van hun leven? Neem dan contact op met teamleider Gabby Schuttenbelt,+31 43 851 1275 / Gabby.Schuttenbelt@envida.nl

Wat ga jij doen als FUNCTIE

Wij vragen:

Wij bieden:

Interesse gewekt?