Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Verzorgende IG voor de avond-nachtdienst bij de Bron

Werkgever:Envida
Plaats:Eijsden

Hier ga je werken:

Over De Bron: Woonzorgcentrum De Bron is sfeervol gelegen in het hart van Eijsden en biedt een gastvrije omgeving voor zowel bewoners als inwoners van de gemeenschap. De locatie beschikt over een ruim restaurant en een prachtige binnentuin die ook toegankelijk is voor inwoners van Eijsden. Dit jaar worden binnen de locatie op iedere etage huiskamers gerealiseerd. Daarnaast staat in 2025 de renovatie van de volledige begane grond op de planning, waarbij een moderne en gezellige hospitality-uitstraling zal worden gecreëerd. Over Envida: Samen met meer dan 4.000 collega’s en 1.000 betrokken vrijwilligers is Envida een van de grotere zorgorganisaties in Zuid-Limburg. Wij zijn er voor mensen die hulp nodig hebben om in het dagelijks leven hun eigen gang te kunnen gaan. Meestal zijn dat mensen op leeftijd of met een chronische ziekte. We willen dat zij een zo goed en prettig mogelijk leven kunnen leiden. Het liefst thuis, en als dat niet kan, in één van onze zorgcentra in Maastricht en het Heuvelland. We werken met kleinschalige teams en vinden het belangrijk dat iedereen met plezier zijn werk kan doen. Tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden cliënten.

Dit ga je doen:

Je hebt een breed en gevarieerd takenpakket, waarvan we hier de belangrijkste noemen: • Je bent verantwoordelijk voor passende zorg- en verpleegkundige handelingen volgens de daarvoor geldende protocollen; • Je biedt (psycho)sociale begeleiding aan onze bewoners en individuele zorg. Het zorgplan is leidend bij alles wat je doet; • Je signaleert veranderingen in de mate waarin bewoners zichzelf kunnen redden met algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL); • Je werkt in een team dat bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde collega’s, waar samenwerking en betrokkenheid centraal staan.

Wij zijn een match als:

  • Je beschikt over een diploma Verzorgende (IG);
  • Je een passie hebt voor zorg en welzijn van ouderen;
  • Je flexibel bent;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een teamgerichte houding;
  • Je tactvol en empathisch bent, hulpvaardig, en weet hoe je bewoners kunt motiveren en stimuleren bij de dagelijkse begeleiding en verzorging.

Dit mag je van Envida verwachten:

• Een marktconform salaris (FWG 35 met een salaris tussen de €2.399,49 en de €3.256,53 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek); • Geplande salarisverhogingen: 2,5% in oktober 2024; • 8% vakantiegeld, 8,33% eindejaarsuitkering en, indien van toepassing, een onregelmatigheidstoeslag tussen de 22% en 60%; • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een interessante fietsregeling en een gratis lidmaatschap van de Ledenservice. Dankzij dit lidmaatschap krijg je kortingen bij o.a. Thermae 2000 en GaiaZOO.

Interesse gewekt?

Hartstikke leuk! We zien je sollicitatie graag tegemoet. Klik direct op de sollicitatiebutton om je cv toe te sturen. Zodra wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen wij contact met je op voor een (telefonische) screening. Meer informatie? Bij vragen over de vacature kun je contact opnemen met Toyah van der Heijden (Teamleider De Bron) via +316 13305862, mailen naar recruitment@envida.nl, bellen naar 043-6314008, of binnenlopen bij het recruitmentteam op Abtstraat 2a, 6211LS in Maastricht (op maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur). Het vacaturenummer voor deze functie is 207010.