Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Verzorgende IG Residentie Gerlachus

Werkgever:Envida
Plaats:Maastricht

Verzorgende IG bij residentie Gerlachus

Ben jij in het bezit van een verzorgende IG diploma, passen de uitspraken “kijken naar wat er wél kan”, “ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” en “omdenken: hoe kunnen we het ook anders doen?” bij hoe jij in het leven staat?

Dit ga je doen:

Ben jij in het bezit van een verzorgende IG diploma, passen de uitspraken “kijken naar wat er wél kan”, “ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” en “omdenken: hoe kunnen we het ook anders doen?” bij hoe jij in het leven staat? Vind jij het daarnaast interessant om aan de slag te gaan binnen een nieuw woonzorgconcept en wil je samen bouwen aan de zorg van morgen. Lees dan vooral verder!

Hier ga je werken:

Residentie Gerlachus Residentie Gerlachus is een complex van 130 comfortabele appartementen dat zich bevindt op de grens van stad en land. De bewoners van het complex zijn ouderen die in meer of mindere mate gebruik maken van begeleiding, ondersteuning en/of zorg van Envida. Een groot deel van de bewoners van Residentie Gerlachus woont geheel zelfstandig, een klein deel van de bewoners woont met uitgebreidere ondersteuning van Envida op Residentie Gerlachus en ontvangt intensieve begeleiding.

Werkwijze Residentie Gerlachus Op Residentie Gerlachus maken we geen onderscheid tussen wijk- en verpleegzorg. Er is één Envida-team dat ervoor zorgt dat de bewoners de begeleiding, ondersteuning en zorg ontvangen die zij nodig hebben. Binnen Residentie Gerlachus staan autonomie en eigen regie van de bewoners centraal. Er wordt gekeken worden naar wat de bewoner wel kan en ‘zorg met de handen op de rug’ is het uitgangspunt. De werkwijze en het concept zoals we dat binnen Residentie Gerlachus hebben neergezet is nieuw voor Envida, we doen dit nog niet op andere plekken. Aangezien het een nieuw concept is zal het, al doende, nog verder door ontwikkelt worden en is het van groot belang dat het Gerlachus-team meedenkt en betrokken is bij de doorontwikkeling.

Over Envida: Samen met meer dan 4.000 collega’s en 1.000 betrokken vrijwilligers is Envida een van de grotere zorgorganisaties in Zuid-Limburg. Wij zijn er voor mensen die hulp nodig hebben om in het dagelijks leven hun eigen gang te kunnen gaan. Meestal zijn dat mensen op leeftijd of met een chronische ziekte. We willen dat zij een zo goed en prettig mogelijk leven kunnen leiden. Het liefst thuis en als dat niet kan in één van onze zorgcentra in Maastricht en het heuvelland. We werken met kleinschalige teams en vinden het belangrijk dat iedereen met plezier zijn werk kan doen. Tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden cliënten.

Wij zijn een match als:

  • Je bent innovatief, creatief, proactief en pragmatisch;
  • Je beschikt over een diploma Verzorgende IG;
  • Je vind het uitdagend om aan de slag te gaan binnen een concept dat nog verder door ontwikkelt moet worden;
  • Je bent, samen met je teamgenoten, in staat om de bestaande kaders vanuit de wijk- en de verpleegzorg los te laten en om aangepast op de bewoner de passende werkwijze te bepalen en te hanteren.
Dit mag je van Envida verwachten:
  • De kans om parttime aan de slag te gaan op Residentie Gerlachus binnen een concept dat nieuw is voor Envida;
  • De kans om wijk- en verpleegzorg te combineren;
  • Een salaris behorende bij de functie die jij gaat uitvoeren (gebaseerd op de cao-vvt);
  • Geplande salarisverhogingen: 2,5% in oktober 2024.
  • 8% vakantiegeld, 8,33% eindejaarsuitkering en, indien van toepassing, een onregelmatigheidstoeslag tussen de 22% en 60%;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een interessante fietsregeling en een gratis lidmaatschap van de Ledenservice. Dankzij dit lidmaatschap krijg je kortingen bij o.a. Thermae 2000 en GaiaZOO;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan tal van activiteiten die georganiseerd worden door de actieve ontspanningscommissie van Envida;
  • Een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng (sterker nog, dit waarderen en stimuleren wij);
  • Leren en ontwikkelen staat hoog in het vaandel bij Envida, er zijn volop mogelijkheden voor professionele groei en (bij)scholing;
  • De kans om van betekenis te zijn voor onze cliënten en om bij te dragen aan de zorg van morgen.
Interesse gewekt?

Hartstikke leuk! Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Klik direct op de sollicitatiebutton om je cv toe te sturen. Zodra wij je sollicitatie hebben ontvangen nemen wij contact met je op voor een (telefonische) screening.

Meer informatie? Bij vragen kun je mailen naar recruitment@envida.nl, bellen naar 043-6314008 of binnenlopen bij het recruitmentteam op Abtstraat 2a, 6211LS in Maastricht (op maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur).

Vermeld hierbij het vacaturenummer 20624.