Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Verzorgende (IG) of verpleegkundige woonzorgcentrum De Bron

Werkgever:Envida
Plaats:Eijsden

Verzorgende (IG) in functie medewerker wonen, welzijn en zorg of verpleegkundige in woonzorgcentrum De Bron in Eijsden

Verzorgende (IG) in functie medewerker wonen, welzijn en zorg of verpleegkundige in woonzorgcentrum De Bron in Eijsden

Heb jij affiniteit met de doelgroep die binnen de Bron in Eijsden woont? Vind jij het belangrijk om de wensen van de bewoner voorop te stellen en daar jouw werkwijze op aan te passen? Dan willen we graag met jou in gesprek!

Sfeervol gelegen in de vernieuwde dorpskern van Eijsden ligt De Bron. In het centrale gebouw van De Bron wonen mensen met een lichamelijke beperking. Je bent zorgmedewerker bij De Bron en elke dag sta jij met je zorghart weer klaar voor de bewoners.

Aan betrokkenheid onder de collega’s is dan ook geen gebrek. We denken hier in oplossingen en mogelijkheden, dragen de visie van Envida met trots uit, waarderen onze fijne onderlinge samenwerkingen met diverse teams. Het meedenken en het zoeken naar verbeteringen en vernieuwingen wordt enorm gewaardeerd. Werken binnen woonzorgcentrum De Bron is niet alleen werken binnen een inspirerende en uitdagende omgeving, maar is ook een plek waar onze bewoner voorop staat.

Bij De Bron zijn we niet bang om rekening te houden met individuele wensen van een medewerker. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde wensen met betrekking tot werkzaamheden of bijvoorbeeld zaken die te maken hebben met het rooster. Ook medewerkers met de ambitie om door te groeien omarmen wij en bieden wij de faciliteiten om te groeien.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een diploma Verzorgende IG (niveau 3) of Verpleegkundige (niveau 4).
 • Je hebt een zorghart;
 • Je verleent graag zorg aan ouderen;
 • Je krijgt energie van het werken in een dynamische omgeving;
 • Je beschikt over sociale vaardigheden, zoals motiveren en coachen;

Wat kan jij verwachten?

Graag willen we met je in gesprek over deze uitdagende functie binnen locatie de Bron. We zullen op basis van jouw wensen bekijken wat de mogelijkheden zijn. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat je op de juiste plek zit en met plezier naar je werk gaat!

Wat kunnen wij je bieden?

 • Wij bieden je een prettige, dynamische werkomgeving;
 • Een baan waarin jij echt iets kan betekenen voor de cliënt;
 • Onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
 • Contract uren in overleg (een combinatie met ander werk is te bespreken op mogelijkheden);
 • Als Verzorgende IG ontvang jij een salaris tussen de tussen €2.336,95 en €3.254,43 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 40);
 • Als Verpleegkundige niveau 4 ontvang je een salaris tussen €2.495,33 en €3.575,63 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 45);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een interessante fietsregeling en het gratis lidmaatschap van Envida Ledenservice. Dankzij dit lidmaatschap krijg je kortingen op allerlei diensten en producten;
 • Daarnaast heeft Envida een actieve ontspanningscommissie, die tal van activiteiten voor de medewerkers organiseert;
 • Het je interesse in scholing of het oppakken van rollen zoals werkbegeleiding, dan zijn er mogelijkheden.
Interesse gewekt?

Dan willen we graag met jou in gesprek komen om de mogelijkheden binnen deze locatie met je te bespreken. Een dag meelopen behoort ook zeker tot de opties. Neem hiervoor contact op met P. Welzen - Veenhof. Tel:+31 6 30610648

Wil je liever direct je interesse kenbaar maken en solliciteren? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar recruitment door te klikken op de sollicitatiebutton. Het nummer van deze vacature is 20708. We kijken uit naar je reactie en hopelijk tot snel!