Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Verpleegkundig specialist voor behandeling en begeleiding

Werkgever:Envida
Plaats:Maastricht

Verpleegkundig specialist voor de dienst Behandeling en Begeleiding

Ligt jouw hart in de zorg voor ouderen en haal je er veel voldoening uit om in multidisciplinair teamverband op de cliënt afgestemde zorg te leveren? Ben je daarnaast proactief en sta je bekend om je coachende kwaliteiten? Dan ben jij misschien de Verpleegkundig Specialist die we zoeken.

Waar kom je te werken en wat ga je doen?

De Verpleegkundig Specialist bij Envida maakt deel uit van de dienst Behandeling en Begeleiding. De medische vakgroep bestaat uit twee verpleegkundig specialisten, 13 specialisten ouderengeneeskunde, drie basisartsen, twee aio's en een verpleegkundig specialist in opleiding. Envida acht het van belang om bij te dragen aan de basisopleiding geneeskunde en biedt diverse mogelijkheden tot stages in het kader van de medische basisopleiding.

Wat ga je doen?

Je verricht in nauwe samenwerking met de specialist Ouderengeneeskunde medische diagnostiek en zet geprotocolleerde medische behandeling in. Je geeft verpleegkundig advies voortvloeiend uit de medische diagnose. Je coördineert en evalueert het behandelplan en stelt dit bij vanuit multidisciplinaire samenwerking. Je bent het eerste aanspreekpunt vanuit de medische discipline op een vaste afdeling voor cliënt, contactpersoon en zorgmedewerkers. Ook geef je informatie, voorlichting en instructie aan de cliënt en diens systeem, betreffende de behandeling. Je maakt onderdeel uit van de medische vakgroep binnen de dienst Behandeling en Begeleiding en wordt gekoppeld aan een specialist ouderengeneeskunde.

Naast de regierol en de inhoudelijke verantwoordelijkheden, vervul je zowel een richtinggevende als coachende rol binnen het team. Je bent overtuigend en inspireert en enthousiasmeert anderen.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een uitdagende functie waarin je veel vrijheid van handelen hebt en de ruimte krijgt om jouw professionaliteit te laten gelden;
  • Betaling volgens de cao-VVT. De functie is ingeschaald in FWG 60. Jouw salaris ligt tussen de €3.767,93 en €5.593,19 bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
  • Envida biedt jou mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen via opleidingen en trainingen. Sterker nog, wij stimuleren dat;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een interessante fietsregeling en het gratis lidmaatschap van de Ledenservice van Envida. Dankzij dit lidmaatschap krijg je korting op allerlei diensten en producten;
  • Daarnaast heeft Envida een bloeiende personeelsvereniging die tal van activiteiten voor de medewerkers organiseert.
Wat vragen wij van jou?
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding Master in Advanced Nursing Practice (MANP).
  • Je bent BIG-geregistreerd en ingeschreven in het register Verpleegkundig Specialist. Je bent communicatief sterk, vindt snel aansluiting bij teams en bent proactief gericht op integrale samenwerking.
  • Je hebt kennis van verpleegkundige en medische methodieken betreffende geriatrische aandoeningen.
  • Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid en flexibiliteit en je hebt daarnaast de vaardigheid om met alle disciplines samen te werken.
  • De Nederlandse taal beheers je goed, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs en eigen auto.
Interesse gewekt?