Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: HR Adviseur bij Envida

Werkgever:Envida
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

HR Adviseur bij Envida

HR Adviseur bij Envida

Ben jij een energieke, analytisch sterke en omgeving bewuste HR Adviseur die graag aan de slag wil bij de aantrekkelijkste werkgever van Zuid-Limburg? Lees dan zeker verder. Envida is namelijk op zoek naar een businesspartner die raad weet met diverse HR-vraagstukken.

Als HR Adviseur binnen Envida ben jij de businesspartner voor directie, managers en teamleiders op het gebied van de verschillende HR-vraagstukken. Dit zullen veelal vraagstukken zijn op tactisch-strategisch niveau, maar dit kunnen ook incidenteel vraagstukken op operationeel niveau zijn. In deze functie is het belangrijk dat jij een onafhankelijke positie weet in te nemen en dat jij zaken durft aan te kaarten, zowel gevraagd als ongevraagd. Het belang mag helder zijn: onze medewerkers zijn immers cruciaal. Je krijgt dan ook alle gelegenheid om ervoor te zorgen dat wij ook in de toekomst de aantrekkelijkste werkgever van Limburg blijven. Daarnaast ben jij kartrekker van enkele projecten op het gebied van bijvoorbeeld verandervraagstukken, organisatieontwikkeling en andere HR-thema’s.

Een succesvolle HR Adviseur binnen Envida is een HR Adviseur die acteert als businesspartner die aantoonbaar waarde toevoegt, businesswaarde creëert en impact maakt. Je werkt intensief samen met andere disciplines binnen HR én afdelingen binnen Envida, daardoor groei en ontwikkel je zelf ook. Jij komt terecht op een afdeling in verandering, waar volop ruimte is voor initiatieven. Het tonen van eigenaarschap, pro activiteit en resultaatgerichtheid worden erg gewaardeerd binnen Envida.

Envida

We willen allemaal een goed leven hebben, het liefst zo lang en zelfstandig mogelijk. Envida biedt thuis alle hulp, verzorging en voorzieningen aan mensen die op leeftijd zijn en moeite beginnen te krijgen met de dagelijkse dingen. Dit zodat onze cliënten het leven kunnen blijven leiden zoals zij dat willen. De medewerkers van Envida zijn altijd dichtbij, waar in het werkgebied van Envida, Maastricht en het Heuvelland, de cliënt ook woont. Als de cliënt niet meer zelfstandig thuis kan blijven wonen dan is hij van harte welkom in een van onze woonzorgcentra. Ook daar werken we samen aan een zo goed mogelijk leven voor de bewoner.

Facts:

  • Envida is een van de grootste zorgorganisaties van Zuid Limburg;
  • Envida is actief in Maastricht en in het Heuvelland;
  • Envida biedt zorg aan ouderen en chronisch zieken;
  • Envida levert wijk- en Verpleegzorg en Huishoudelijke zorg;
  • Envida heeft 4.100 medewerkers;
  • Envida heeft 1.200 cliënten in de Verpleegzorg;
  • Envida heeft 2.400 cliënten in de wijkzorg.

Wij bieden:

Een zeer uitdagende functie met volop ruimte voor eigen initiatief en veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Qua voorwaarden bieden wij:

  • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Een salaris met een maximum van € 5045,55 bruto per maand;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Wat vragen:
  • Jij bent in het bezit van minimaal een Hbo-diploma dat aansluit bij de functie, een Master vormt een pré
  • Jij hebt werkervaring als HR Adviseur of in een andere businessrol die aansluit bij hetgeen we vragen;
  • Jij bent analytisch sterk, omgeving bewust en proactief;
  • Jij bent beschikbaar om fulltime aan de slag te gaan bij Envida, 32-36 uur.
Interesse gewekt?

Solliciteer dan voor 26 augustus 2022 via de sollicitatiebutton. Graag ontvangen wij van jou een motivatiebrief en een CV. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure. De gesprekken worden gehouden in de week van 29 augustus en 5 september.

Voor informatie over de vacature kunnen je terecht bij Marieke Gilissen +31 6 43876393 Het vacaturenummer van deze vacature is 20617.