Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Helpende Plus voor Wijkzorg regio Heuvelland

Werkgever:Envida
Plaats:Gulpen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Helpende Plus voor Wijkzorg regio Heuvelland

Helpende Plus voor Wijkzorg regio Heuvelland

Heuvelland, wie kent het niet. Mooie, pittoreske dorpjes, gelegen in het uiterste zuidoosten van Limburg. Aan de rijksgrens van Nederland, nabij de grens met België en Duitsland. Al rijdend ben jij onderweg naar je eerste cliënt, terwijl je om je heen kijkt en geniet van de mooie omgeving. Wat heb je eigenlijk toch een geluk dat jij in een mooie omgeving als deze mag werken. Dit kunnen niet veel mensen zeggen.

Regio Heuvelland bestaat uit de wijkteams: Gulpen/Wijlre, Vaals, Banholt/Mheer, Cadier en Keer, Margraten, Eijsden/Gronsvel/ Berg en Terblijt, regio Valkenburg aan de Geul

Wat ga je doen?

In de Wijkteams van regio Heuvelland maak je deel uit van een zelfsturend team is er respect voor elkaar, heerst er een goede sfeer en gunt men elkaar iets. Tijdens je werkzaamheden heb je veel vrijheid. Er wordt namelijk gewerkt met diensten waardoor je niet de tijd per cliënt of per handeling hoeft bij te houden. Jouw focus ligt op de cliënt en je geeft deze persoon alle tijd en aandacht die hij/zij nodig heeft. Dit is voor ons heel erg belangrijk.

Mede dankzij jouw inzet zorg je ervoor dat ouderen en chronisch zieken in deze regio’s zo lang en verantwoord mogelijk thuis kunnen wonen. Wat het leuke is aan deze regio’s, is dat je bij een zeer gevarieerde groep van cliënten over de vloer komt.

Wat vragen wij van jou?

Je bent een professional met het hart op de goede plek die zich graag wil gaan inzetten voor de ouderen en chronisch zieken in regio Heuvelland.

  • Een diploma Helpende Plus/ Helpende zorg en welzijn;
  • Affiniteit met de doelgroep;
  • Een goede samenwerking in teamverband hebben wij hoog in het vaandel staan;
  • Goede- en open communicatieve vaardigheden;

Als je in een wijkteam komt werken dan kom jij in dienst van Envida. Wij bieden het volgende:

  • Een salaris gebaseerd op de cao-VVT. Voor de functie van Helpende Plus is dat FWG 30 met een salaris tussen de €2.085,77 en €2.798,67 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek;
  • Een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en onregelmatigheidstoeslag;
  • De mogelijkheid om zowel parttime als fulltime te werken;
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan of een leaseregeling;
  • Tegenwoordig maken wij de roosters zelf, in samenspraak met het team;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan leuke activiteiten georganiseerd door onze ontspanningscommissie.
Interesse gewekt?

Neem dan contact met ons op via werken@envida.nl of op +31 43 631 4008 Wij geven je graag meer informatie, wij voeren een oriënterend gesprek of we plannen een meeloopmoment voor je.

Wil jij direct solliciteren? Dit kan door te klikken op de sollicitatiebutton.

Het vacaturenummer van deze vacature is 20578.