Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: HBO Verpleegkundige duaal opleiding bij Envida

Werkgever:Envida
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

HBO Verpleegkundige duaal opleiding bij Envida

Heb jij als student verpleegkunde een passie voor de ouderenzorg? Pak jouw kans en stap over van voltijd naar de HBO V duaal opleiding!

De ouderenzorg staat te springen om zorgtalent! Ons werkveld biedt een brede uitdaging en gaat veel verder dan alleen verpleeg- of thuiszorg. Werken en leren in de ouderenzorg betekent dat je naast de directe verpleegkundige zorgverlening onder meer bezig bent met persoonsgerichte zorg, kwaliteitsbeleid, innovaties, leiderschap, samenwerking en afstemming met andere professionals en mantelzorgers.

Met jouw zorghart kun je de schakel zijn in zorg, wonen én welzijn voor ouderen of langdurig zieken. In de wijk, in het verpleeghuis (kortdurende opname, GGZ, PG of somatiek) of in herstel- en revalidatiezorg en palliatieve zorg. Zo kun je ouderen ondersteunen bij het zo goed mogelijk zelfstandig blijven functioneren. Een zo lang mogelijk behoud van de regie over hun eigen leven.

Ben jij dus een 2e jaars student verpleegkunde bij Zuyd Hogeschool, heb jij passie voor de ouderenzorg, grijp dan deze kans en rond jouw opleiding af in de ouderenzorg!

Wat houdt dit in?

Na succesvolle afronding van je tweede leerjaar bieden wij jou graag een duale opleidingsplaats in de ouderenzorg aan voor de resterende twee jaar van jouw opleiding, start september 2021. Je bent deze twee jaar in dienst bij Envida als verpleegkundige i.o.. Het mooie is: je opleidingskosten worden volledig vergoed (collegegeld, boeken en andere directe opleidingskosten) en je ontvangt een leerling salaris. Jij krijgt gedurende 2 jaar een leer- & arbeidsovereenkomst van 32 uur per week. Zo kun je jouw opleiding afronden en ben je tegelijkertijd aan het werk. Na het afronden van jouw opleiding garanderen we je een vast contract met een interessant en gevarieerd takenpakket. Je ontvangt een VGG-certificaat (Verpleegkundige Geriatrie en Gerontologie), waarmee je kunt laten zien dat je over specifieke competenties in de ouderenzorg beschikt.

Je volgt een uitdagend en innovatief programma met begeleiding op maat en bijdragen van experts uit het zorg- en onderzoeksveld. Dit is mogelijk, omdat Envida is aangesloten bij het netwerk van de Academische Werkplaats Ouderenzorg Limburg (AWO-L).

Wij bieden:

  • Vanaf de eerste dag ontvang jij een salaris:
  • Bij afronding opleiding heb jij een baangarantie;
  • Onregelmatigheidstoeslag tussen de 22% – 60%, 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Vergoeding van de BIG (her)registratie;
  • Leaseplan regeling auto Envida;
  • Vergoeding (her)inschrijving kwaliteitsregister;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een interessante fietsregeling en het gratis lidmaatschap van Service van Envida. Dankzij dit lidmaatschap krijg je kortingen op allerlei diensten en producten;
  • Daarnaast heeft Envida een actieve ontspanningscommissie, die tal van activiteiten voor de medewerkers organiseert;

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent flexibel inzetbaar en werkt wisselende diensten;
  • Je staat open voor feedback, je bent gemotiveerd, sociaal en hebt doorzettingsvermogen;
  • En het allerbelangrijkste is dat jij een zorghart hebt.
Heb jij interesse in deze opleiding bij Envida?

Solliciteer via de Solliciteerbutton of via www.academischewerkplaatsouderenzorg.nl/duaal. We komen graag met je in contact!

Wacht niet te lang met solliciteren. We hebben een beperkt aantal plekken bij Envida.

Voor meer informatie mag je contact opnemen met afdeling recruitment via tel +31 43 631 4008 of werken@envida.nl Vergeet hierbij niet om vacaturenummer 20286 te vermelden.

Belangrijk!

Wij nemen je sollicitatie graag in behandeling als wij de volgende documenten van je hebben ontvangen wanneer je solliciteert:
• CV
• Motivatiebrief