Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Coördinator wonen, welzijn voor woonzorgcentrum Grubbeveld

Werkgever:Envida
Plaats:Maastricht

Coördinator wonen, welzijn voor woonzorgcentrum Grubbeveld

Binnen Grubbeveld wonen mensen met dementie en in wisselende mate gedragsproblematiek. Zo is er een unit voor mensen met dementie op jonge leeftijd en een voor de gerontopsychiatrie. Ook wordt er dagbehandeling aangeboden. De visie van Grubbeveld is om mensen zo veel mogelijk zichzelf te laten zijn met maximale bewegingsvrijheid waarbij de nadruk ligt op het welzijn van onze bewoners. De ligging, faciliteiten en bouw van de locatie maken dit ook uitstekend mogelijk. Zo hebben wij een eigen bus (de ‘Grubbebus’) waar regelmatig geplande en ongeplande uitstapjes mee gemaakt worden. Omdat het hele gebouw gelijkvloers is en omringd door tuin en natuur heeft iedereen de mogelijkheid lekker naar buiten te kunnen.

Wat ga je doen: •  Als Coördinator Wonen en Welzijn ben je verantwoordelijk voor het coördineren, aansturen en controleren van de facilitaire en logistieke processen op de locatie. •  Je verricht je werkzaamheden zelfstandig op basis van protocollen en afspraken met de teamleider. Je toont initiatief bij het integraal coördineren van de facilitaire diensten binnen het team en bij het coachen van teamleden. Bij organisatorische problemen en in acute situaties kun je terugvallen op je teamleider. •  Als Coördinator Wonen en Welzijn ga je medewerkers coachen (op gebied van facilitaire werkzaamheden en werkprocessen) en communiceer je met collega's en in diverse overlegsituaties. Ook maak je heldere en concrete verbeterplannen en werkplanningen.

Hier ga je werken:

Binnen Grubbeveld wonen mensen met dementie en in wisselende mate gedragsproblematiek. Het expertisecentrum is onderverdeeld in vier verschillende leefmilieus, waarbij wordt gekeken in welk milieu de bewoner het beste past. Dit om het zo wonen zo prettig mogelijk te maken voor de bewoner.

De visie van Grubbeveld is om mensen zo veel mogelijk zichzelf te laten zijn met maximale bewegingsvrijheid waarbij de nadruk ligt op het welzijn van onze bewoners. Dit betekent werken vanuit ons motto: “Gewoon waar het kan, bijzonder als het moet”. Omdat het hele gebouw gelijkvloers is en omringd door tuin en natuur heeft iedereen de mogelijkheid lekker naar buiten te kunnen.

Ook wordt er dagbehandeling aangeboden. De ligging, faciliteiten en bouw van de locatie maken dit ook uitstekend mogelijk. Wij verwachten hierin ook een proactieve houding van onze medewerkers. Onze bewoners ‘een dag met een gouden randje’ bezorgen vinden wij belangrijk. De medewerkers van Grubbeveld dragen bij aan de dag invulling van onze bewoners. Envida en Grubbeveld biedt hier ook de mogelijkheden voor. Vergeet ook niet de omgeving waarin Grubbeveld zich bevindt, met aan de ene kant van het gebouw de mooie natuur en verschillende bossen met aan de andere kant tien minuten afstand tot het centrum van Maastricht.

Over Envida: Samen met meer dan 4.000 collega’s en 1.000 betrokken vrijwilligers is Envida een van de grotere zorgorganisaties in Zuid-Limburg. Wij zijn er voor mensen die hulp nodig hebben om in het dagelijks leven hun eigen gang te kunnen gaan. Meestal zijn dat mensen op leeftijd of met een chronische ziekte. We willen dat zij een zo goed en prettig mogelijk leven kunnen leiden. Het liefst thuis en als dat niet kan in één van onze zorgcentra in Maastricht en het heuvelland. We werken met kleinschalige teams en vinden het belangrijk dat iedereen met plezier zijn werk kan doen. Tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden cliënten.

Wij zijn een match als:

•  Je beschikt over kennis van horeca/facilitaire dienstverlening op mbo-4 niveau, aangevuld met kennis van en ervaring met leidinggeven. Je kent de ouderenzorg en hebt kennis van coördinatie van werkzaamheden zodat je facilitaire activiteiten kunt coördineren. •  Voor deze functie heb je integriteit nodig vanwege het omgaan met persoonlijke gegevens van medewerkers. Je bent je bewust van jouw voorkomen en gedrag in contacten met bewoners, verwanten en externen. •  Je werkt systematisch bij het leidinggeven en het verrichten van administratieve werkzaamheden. •  Je beschikt over overtuigingskracht en bent in staat tegenstellingen te overbruggen bij het integraal coördineren en bewaken van dienstverlening en bij het mede implementeren van beleid. Je hebt het vermogen om door te zetten bij de coördinatie, bewaking en uitvoering van de facilitaire diensten.

Dit mag je van Envida verwachten:

•  Een marktconform salaris (FWG 45 met een salaris tussen de € 2.495,33- en de € 3.575,63- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek); •  Geplande salaris verhogingen: 5% in oktober 2023, 2,5% in maart 2024 en nog eens 2,5% in oktober 2024. •  8% vakantiegeld, 8,33% eindejaarsuitkering en, indien van toepassing, een onregelmatigheidstoeslag tussen de 22% en 60%; •  Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een interessante fietsregeling en een gratis lidmaatschap van de Ledenservice. Dankzij dit lidmaatschap krijg je kortingen bij o.a. Thermae 2000 en GaiaZOO; •  De mogelijkheid om deel te nemen aan tal van activiteiten die georganiseerd worden door de actieve ontspanningscommissie van Envida; •  Een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng (sterker nog, dit waarderen en stimuleren wij); •  Leren en ontwikkelen staat hoog in het vaandel bij Envida, er zijn volop mogelijkheden voor professionele groei en (bij)scholing; •  De kans om van betekenis te zijn voor onze cliënten en om bij te dragen aan de zorg van morgen.

Interesse gewekt?

Hartstikke leuk! Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet vóór 29 september 2023. Klik direct op de sollicitatiebutton om je cv toe te sturen. Zodra wij je sollicitatie hebben ontvangen nemen wij contact met je op voor een (telefonische) screening.

Meer informatie? Bij vragen kun je mailen naar recruitment@envida.nl, bellen naar +31 43 631 4008of binnenlopen bij het recruitmentteam op Abtstraat 2a, 6211LS in Maastricht (op maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur).

Het vacaturenummer voor deze functie is 20805