Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Avond/Nachtdienst (VZ-IG) voor Appelgaard

Werkgever:Envida
Plaats:Margraten

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Avond/Nachtdienst (VZ-IG) voor Appelgaard

Avond/Nachtdienst (VZ-IG) voor Appelgaard

Wij zijn op zoek naar een IG-er voor minimaal 24 uur die de voorkeur heeft om nachtdiensten te werken en daarbij af en toe een avonddienst. Word jij onze nieuwe collega vooral in de nachtdienst? Solliciteer dan nu!

Goede zorg verleen je niet alleen in de ochtend, middag en avond maar zeker ook tijdens die stille en donkere uurtjes in de nacht. Ook dan vinden wij het van belang dat wij voldoende aandacht geven aan de bewoners wanneer zij bijvoorbeeld de slaap niet kunnen vatten. Beschik jij over een diploma verzorgende IG en wil je graag aan de slag in de ouderenzorg? Werk je graag zelfstandig en heb je een groot verantwoordelijkheidsbesef? Werk je graag solistisch maar toch in een teamverband? Werk je graag vooral in de nachtelijke uren en draag je graag bij aan goede kwalitatieve zorg, juist tijdens die stille uurtjes? Reageer dan op deze vacature.

Wat ga jij doen?

Tijdens de nachtelijke uren ben jij een onderdeel van een team van nachtdiensten die zorg draagt voor de bewoners van Appelgaard. Je ondersteunt de bewoner bij diens zorgvraag tijdens de nacht in de vorm van lichamelijke verzorging, nabijheid bij onrust of terminale zorg. Verder ondersteun je het team door het verrichtten van verschillende praktische taken waar in de nacht gelegenheid voor is.

Dit bieden wij:

  • Uren bespreekbaar (minimaal 24 uur)
  • Een salaris conform cao-VVT; Als medewerker wonen, welzijn en zorg ontvang jij een salaris tussen €2.199,49 en €3.025,81 bruto per maand (FWG 35)
  • Onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een interessante fietsregeling en het gratis lidmaatschap van Envida Ledenservice. Dankzij dit lidmaatschap krijg je korting op allerlei diensten en producten
  • Daarnaast heeft Envida een actieve ontspanningscommissie die tal van activiteiten voor de medewerkers organiseert

Dit vragen wij:

  • Jij bent in het bezit van een diploma verzorgende IG;
  • Je hebt een passie voor de zorg en je werkt graag samen;
  • Goede communicatie is belangrijk. Je zorgt voor een goede afstemming met je collega’s en wisselt alle mogelijke informatie die belangrijk is voor de zorg met hen
Interesse gewekt?

Harstikke leuk! Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Klik direct op de Sollicitatiebutton om je cv en motivatiebrief toe te sturen.

Meer weten? Voor overige vragen neem gerust contact op met afdeling recruitment via +31 43 631 4008 of werken@envida.nl Het vacaturenummer voor deze vacature is 20709.