Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Servicetechnicus Sprinkler

Werkgever:Engie
Plaats:Maastricht-Airport

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

EQUANS is de nieuwe naam van ENGIE Services.Heb je ervaring met werktuigbouwkundige installatietechniek en wil je je verder ontwikkelen? En vind je sprinklersystemen en brandbeveiliging interessant? Reageer dan op de vacature van Servicetechnicus Sprinkler! Dit ga je doen als Servicetechnicus SprinklerVoor onze afdeling Fire Safety & Security zijn wij op zoek naar een Servicetechnicus Sprinkler voor de regio Zuid-Oost. Binnen de afdeling maak jij als Servicetechnicus Sprinkler deel uit van de onderhoudsploeg en verricht je onderhoudswerkzaamheden bij diverse klanten, uiteenlopend van ziekenhuizen tot grote logistieke locaties, in de regio Limburg en Oostelijk Noord-Brabant. De belangrijkste werkzaamheden bestaan uit:

  • Als Servicetechnicus Sprinkler bij EQUANS voer je onderhoudswerkzaamheden uit aan sprinklerinstallaties. Je onderhoudt sprinklerinstallaties en past installaties aan of verbetert deze waar mogelijk.
  • Je krijgt diverse opdrachten vanuit de planning om het geplande onderhoud uit te voeren of om een storing aan deze sprinklerinstallaties op te lossen. Daarmee zorg jij er meteen voor dat de nieuwe en bestaande installaties voldoen aan de geldende wettelijke bepalingen en kwaliteitsnormen.
  • Vanwege het kritieke karakter van de sprinklerinstallaties signaleer je tekortkomingen en bespreek je deze met de klant en de afdeling om op deze manier de installatie in topconditie te houden.
  • Je draagt bij aan de ontwikkeling van de afdeling en zorgt er samen met je collega’s voor dat het onderhoudsteam gemotiveerd en multifunctioneel inzetbaar is.

Dit breng je mee

  • Je hebt een Werktuigbouwkundige MBO 3 of 4 opleiding afgerond.
  • Je hebt je werktuigbouwkundige opleiding aangevuld met vakgerichte Fire Safety / Sprinkler opleidingen, of bent bereid deze via EQUANS te volgen.
  • Je hebt ervaring met onderhoudswerkzaamheden aan sprinkler systemen of hebt in elk geval grote affiniteit met sprinkler techniek.
  • Je bent gemotiveerd en wil bijdragen aan een succesvolle afdeling.
  • Je bent flexibel en bereid om verschillende klanten in de regio Zuid-Oost (Limburg en Oostelijk Noord-Brabant) te bedienen.
  • Afgeronde cursussen Beheerder Brandmeldinstallaties en VSI-A zijn een pré.

Wat bieden wij jeAls Servicetechnicus Sprinkler ga je deel uitmaken van een hecht team waarin mensen voor elkaar klaar staan en elkaar helpen. Er bestaat een goede verstandhouding tussen de technici en de collega’s op kantoor. Je krijgt veel vrijheid in je werkzaamheden als technicus en wordt niet continue op je vingers gekeken. Je krijgt de beschikking over fatsoenlijk materiaal en gereedschap waarin je, na overleg, veel keuzevrijheid in hebt. Ook een tablet, laptop, telefoon en serviceauto maken onderdeel uit van jouw gereedschap.Daarnaast heeft EQUANS oog voor jouw persoonlijke groei en word je begeleid om het beste uit jezelf te halen. Naast deze persoonlijke aandacht bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Daar horen ook een goede pensioenregeling, een gezamenlijk hulpfonds, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen bij. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.Wij zijn EQUANSEQUANS is de nieuwe naam van ENGIE Services Nederland. Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.Zo kun je solliciterenSpreekt deze uitdagende baan je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Joey Schmeitz via joey.schmeitz@engie.com of telefonisch op +31 6 83301325.Additional Information