Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Manager Sales

Werkgever:Delfin
Plaats:Maastricht

MEDIREVA - MAASTRICHt

MANAGER SALEs

Deze vacature wordt behandeld door Elise Lansu l Gepubliceerd op 11 september 2020

INTRODUCTIe

Om te anticiperen op de veranderingen in de zorg en verder vorm te geven aan de commerciële meerjarenstrategie is MediReva op zoek naar een Manager Sales.

ORGANISATIe

MediReva is een gezond, trots en landelijk opererend familiebedrijf dat in 1979 is opgericht in Noorbeek met een diep gewortelde overtuiging: wij kunnen mensen met een medische aandoening of verminderde mobiliteit in staat stellen het maximale uit hun dag te halen. Klantbeleving en klanttevredenheid zijn voor ons en onze medewerkers het allerbelangrijkst. Inmiddels gesitueerd in Maastricht, werken er bij de MediReva Groep ruim 400 gedreven professionals.

FUNCTIe

In deze nieuwe functie ben je enerzijds verantwoordelijk voor de prestaties en het aansturen van het salesteam. Dit team bestaat momenteel uit 11 ervaren en gedreven regiomanagers verdeeld over de aandachtsgebieden stoma-, continentie-, wond- en diabeteszorg, medische voeding en darmspoelen. Anderzijds vertegenwoordig je MediReva in de contractonderhandelingen met onze zorgverzekeraars. En onderhoud je de relatie met deze belangrijke klantgroep. Samen met jouw team werk je iedere dag aan het realiseren van onze ambitieuze commerciële doelstellingen; kwantitatieve én kwalitatieve groei en het verhogen van de klantloyaliteit en -tevredenheid van de zorgprofessionals die voor MediReva kiezen. Onder zorgprofessionals heeft MediReva een Net Promotor Score (NPS) van 52,2. Een waardering waar wij erg trots op zijn. In alles dat wij doen streven wij na om klanten ‘MediReva is er voor je’ te laten ervaren. Als Manager Sales ben je verantwoordelijk voor de salesstrategie, zowel richting zorgprofessionals als zorgverzekeraars. Op basis hiervan stel je samen met het salesteam de jaarlijkse salesplannen op. Bij de totstandkoming en uitvoering daarvan werk je nauw samen met de collega’s van de afdelingen Marketing, Contract Management, Finance, Data Analyse en Inkoop. Je monitort de voortgang en resultaten van de salesactiviteiten en coacht je teamleden bij het realiseren van hun persoonlijke doelstellingen en ontwikkeling. Je kunt werken vanuit thuis, bent regelmatig op ons hoofdkantoor in Maastricht en reist door het land voor meetings met de regiomanagers, klanten, fabrikanten en andere stakeholders. Je rapporteert aan de Commercieel Manager.

FUNCTIE-EISEn

Wij zoeken een ervaren en stevige persoonlijkheid met impact, die voldoet aan de volgende eisen: minimaal HBO werk- en denkniveau;

  • minimaal 5 – 10 jaar ervaring in soortgelijke, leidinggevende functie waarin je aantoonbaar succesvol bent geweest;
  • energieke, besluitvaardige teamspeler die denkt in mogelijkheden;
  • kennis van en affiniteit met (de ontwikkelingen in de) gezondheidszorg, ervaring in de branche is een pré;
  • sterke analytische, communicatieve en coachingsvaardigheden;
  • klantgericht en resultaatgericht;
  • uitgebreide ervaring met CRM en managementrapportages.

AANBOd

MediReva biedt je een werkomgeving waarbinnen je de vrijheid krijgt om kansen en mogelijkheden te signaleren en hier zelfstandig mee aan de slag te gaan. Je krijgt volop de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. De organisatie is professioneel en tegelijkertijd informeel met een hoge mate van collegialiteit. Een marktconform salaris o.b.v. jouw werkervaring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een aanstelling van 32 – 40 uur per week.

INLICHTINGEn

Denk je dat jij bij MediReva het verschil kunt maken? Reageer dan vóór 29-9- 2020 met jouw motivatie en cv via onderstaande sollicitatiebutton. MediReva wordt bij deze werving begeleid door Delfin Executives. Heb je nog vragen over de vacature en/of de procedure? Neem dan contact op met Elise Lansu, 06-23909009 of e.lansu@delfin.eu Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. We zien je sollicitatie graag tegemoet!