Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Weekendbaan/bijbaan gehandicaptenzorg

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Limburg

Wil jij er graag achter komen of de gehandicaptenzorg iets voor jou is? En heb je in het weekend (en evt. in vakantieperiodes) tijd over voor een leuke bijbaan met betekenis? Kom dan de gehandicaptenzorg in Limburg ontdekken bij Daelzicht. Wij wijzen je graag de weg!

Wij zoeken flexibele en enthousiaste collega’s voor de vacature:

Weekendbaan/bijbaan gehandicaptenzorg (diverse doelgroepen) 4-10 uur, diverse regio’s in Limburg: Sittard-Geleen, Midden- en Noord-Limburg

Zo ziet jouw baan eruit

Afhankelijk van jouw achtergrond en mogelijkheden word je geplaatst op een van onze locaties waar je aan de slag gaat met de dagelijkse zorg en begeleiding van onze bewoners. Ben je nog studerend zonder zorgdiploma, dan word je ingezet als locatie ondersteuner. Heb je wel al een diploma in de zorg op minimaal niveau MBO-3, dan kun je aan de slag als Medewerker begeleiding. Wij kijken graag met jou welke doelgroep en locatie het meest aansluit bij wat jij zoekt! Is dit een verzorgende groep op één van onze terreinen, of bijvoorbeeld juist een LVB-locatie in de wijk waar een heel andere manier van begeleiding van je wordt gevraagd?

Daelzicht

Waar kom je terecht? Daelzicht biedt op tal van plekken in Limburg wonen voor mensen met een verstandelijke beperking (en een eventueel bijkomende lichamelijke beperking, autisme spectrum stoornis of psychische problematiek). We bieden zowel groepswonen als individueel wonen, in een appartement in een historisch pand of nieuwbouw in de stad of in een dorp. Daarnaast biedt Daelzicht in de hele regio ambulante ondersteuning voor volwassenen en kinderen. In Heel en Koningslust liggen onze terreinen waar diverse doelgroepen beschermd wonen.

Jouw salaris

Bij Daelzicht verdien je per uur meer dan met menig ander bijbaantje in winkel of horeca! Zie hieronder wat je gaat verdienen, afhankelijk van de werkervaring die je al wel of niet hebt opgedaan in soortgelijk werk.


ZONDER diploma in zorg en welzijn of diploma Helpende: FWG 20, exclusief toeslagen en reiskosten:

Geen ervaring: 13,30 bruto per uur

1 jaar ervaring: 13,94 bruto per uur

2 jaar ervaring: 14,28 bruto per uur

MET diploma in zorg en welzijn (bijv. VIG, MBO-V, MMZ): FWG 35, exclusief toeslagen en reiskosten:

Geen ervaring: 15,29 bruto per uur

1 jaar ervaring: 16,12 bruto per uur

2 jaar ervaring: 17,07 bruto per uur

Verder bieden wij

  • Een leuke (bij) baan met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen! En volop mogelijkheden om meer te werken als het jou uitkomt in bijvoorbeeld schoolvakanties!
  • Loopbaanbegeleiding m.b.t. jouw carrière in de gehandicaptenzorg
  • De mogelijkheid om eerst mee te lopen, zodat we samen zeker weten dat we de beste match te pakken hebben!

Herken jij jezelf hierin?

  • Je bent op zoek naar een leuke (bij)baan voor een aantal uren per week, naast bijvoorbeeld studie, ander werk of gezin. Uren en planning zijn met jou in afstemming.
  • Je bent studerende (minimaal 2e jaars) aan een zorgopleiding en/of je beschikt over een agogisch diploma op minimaal niveau MBO-2, zoals Helpende, SPW, MMZ, Verzorgende IG, MBO-V, Begeleider Specifieke doelgroepen, MDGO, HBO Social Work, HBO-V, HBO Pedagogiek..
  • Je hebt affiniteit met de verstandelijke gehandicaptenzorg en/of psychiatrie.
  • Je weet van aanpakken en staat open voor feedback.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren Enthousiast geworden over deze vacature?  Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteren’. Graag eerst meer informatie? Neem dan contact op met onze Recruiter Yvonne van Bezel via telefoon of What’s App op 0615265372 of via mail yvonne.vanbezel-vanvugt@daelzicht.nl

Na jouw sollicitatie wordt contact met je opgenomen om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken en gaan wij kijken of we een mooie match binnen Daelzicht voor je kunnen maken!


Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd, de kosten hiervoor worden vergoed door Daelzicht.