Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Chef Monteur W - Utiliteit

Werkgever:Croonwolter&dros
Plaats:Maastricht-Airport

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Chef Monteur W - Utiliteit - Maastricht

Over de functie

Ben jij onze nieuwe Chefmonteur Werktuigbouwkunde die grote projecten in Maastricht gaat coördineren, onderaannemers gaat aansturen en gaat meewerken aan werktuigbouwkundige installaties? Dan is dit de kans om jou kennis en kunde mee te nemen naar Croonwolter&dros en een verschil te maken met de prachtige projecten waar we met de nieuwste technieken werken.

Haal jij voldoening uit het aansturen van collega monteurs en onderaannemers maar heb je ook ervaring met het zelfstandig aanleggen van werktuigbouwkundige installaties en help jij je collega's graag een handje mee? Als Chefmonteur Werktuigbouwkunde ga jij in teamverband op pad om nieuwe werktuigkundige installaties te plaatsen en/of bestaande werktuigkundige installaties te vervangen. Hierbij kan je denken aan verwarming, koeling, luchtbehandeling of klimaatinstallaties. Waar nodig stuur jij andere monteurs en/of onderaannemers aan en probeer jij het maximale uit je team en het project te halen. Het is aan jou de uitdaging om ieder project op een veilige manier met succes af te ronden. Hierbij let jij niet alleen op jouw eigen veiligheid, maar ook op die van jouw collega's.Jouw doel: Coördineren van en leidinggeven aan de dagelijkse uitvoering van grote projecten of kleinere complexe projecten op één of meerdere locaties op een efficiënte, kwalitatieve maar vooral op een veilige manier!Greep uit jouw werkzaamheden als Chefmonteur Werktuigbouwkunde:

  • Je stuurt monteurs en onderaannemers aan op locatie en draagt zorg voor de werkverdeling en planning;
  • Geeft functioneel instructie en begeleidt de medewerkers binnen het team;
  • Je coördineert en/of verricht de urenregistratie, werkbonnen, revisie- tekeningen en signaleert en registreert meer- en minder werk;
  • Je coördineert de zorg voor tijdige aanwezigheid van materialen, materieel en gereedschap op de werkplek;
  • Je controleert de uitvoering op kwaliteit en de voortgang van de werkzaamheden en stuurt zo nodig bij.

Waar kom je te werken?

OVER CROONWOLTER&DROSWanneer jij er voor kiest om te werken bij Croonwolter&dros kom je terecht in een stabiele organisatie die reeds 145 jaar actief is. Als technisch dienstverlener ontwerpen, realiseren en onderhouden wij geavanceerde technische systemen die ons leven veiliger, gezonder, aangenamer en vooral duurzamer maken. Bijvoorbeeld door de toepassing van systemen die situaties herkennen en hierop kunnen reageren. Zo maken wij de wereld elke dag een beetje beter!Wij zijn 2700 talenten met passie voor het vak. Nieuwsgierig genoeg om ons voortdurend te vernieuwen en te verbeteren. Wij zijn professionals. Vakmensen die pas tevreden zijn als systemen en installaties precies doen waarvoor ze bedoeld zijn. We gaan voor een sterk teamgevoel en het beste resultaat. Samen zijn wij Croonwolter&dros!

Ervaring

Om succesvol te worden in jouw functie als Chefmonteur Werktuigbouwkunde voldoe jij aan de volgende eisen:

  • Je bent in het bezit van een MBO diploma niveau 4 Werktuigbouwkunde of Installatietechniek, aangevuld met relevante opleidingen en/of cursussen;
  • Je hebt een VCA-VOL certificaat;
  • Je hebt enkele jaren leidinggevende ervaring;
  • Je hebt een positieve mindset en denkt altijd in oplossingen;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wat wij bieden

Croonwolter&dros beloont niet alleen in geld. Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. De techniek staat immers ook geen dag stil. Hiervoor hebben we een eigen portal met een aanbod van meer dan 300 cursussen en/of opleidingen. Naast een plezierige werksfeer mag je het volgende van ons verwachten:

  • Je krijgt een zeer ruim en concurrerend salaris (Neem voor meer informatie contact op);
  • Je krijgt een winstafhankelijke uitkering;
  • Je krijgt een bedrijfsauto van de zaak;
  • Je krijgt een pensioenregeling volgens het PMT;
  • Je krijgt 38 vrije dagen per jaar;
  • Je krijgt een studiekosten regeling voor je kinderen die kan oplopen tot € 1600,- (Netto per kind per jaar);
  • Je krijgt trainingen en cursussen om je te ontwikkelen tot expert. Ook online in ons online E-learning center;
  • Je kunt deelnemen aan het fietsplan;
  • Je mag gebruik maken van de bedrijfsfitnessregeling (vergoeding sportschool);
  • Je kunt gebruik maken van de collectieve verzekeringen;

Als je bij Croonwolter&dros komt werken, komen jouw kinderen mogelijk in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI. Het doel van deze stichting is het bijdragen aan de scholing, vorming en studie van kinderen van werknemers van TBI-ondernemingen. Het studiefonds realiseert dit doel door aan de kinderen van TBI-medewerkers, die daarvoor in aanmerking komen, vanaf de middelbare schoolleeftijd een school- en studietoelage ter beschikking te stellen. De hoogte van deze toelage wordt ieder jaar opnieuw vastgesteld en is mede afhankelijk van de kosten van onderwijs, het aantal aanmeldingen én de financiële situatie van Stichting Studiefonds TBI.

Interesse?

Wil jij ook bij Croonwolter&dros aan de slag? Reageer dan direct via de groene button ‘Solliciteren’. Vul het online formulier zo volledig mogelijk in en voeg jouw CV toe als bijlage. Wij streven er naar om jouw sollicitatie binnen 24 uur in behandeling te nemen. Indien je eerst meer informatie wilt over de vacature, of werken bij Croonwolter&dros in het algemeen, neem dan contact op met Christie van Grootel op telefoonnummer +31 6 23756093 of christie.vangrootel@croonwolterendros.nlAcquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend. Voor deze vacature zijn wij uitsluitend op zoek naar kandidaten die direct in dienst willen treden bij Croonwolter&dros/TBI Techniek. ZZP, detachering of andere vormen van inleen zijn niet bespreekbaar.