Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Gedragsconsulent Ouderenzorg

Werkgever:Cicero Zorggroep
Plaats:Zuid-Limburg

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Heb jij interesse in en ervaring met (complexe) gedragsproblematiek in de ouderenzorg en wil jij je hierin verder ontwikkelen? Zie jij een probleem als een uitdaging en wil jij je expertise inzetten in een uitdagende functie bij Cicero Zorggroep? Dan zijn wij voor 24-36 uur per week op zoek naar jou!

* Wij zoeken een collega gedragsconsulent met een afgeronde opleiding, maar je kunt ook solliciteren met een bijna afgeronde opleiding HBO-V, Social Work of Toegepaste Psychologie.

Wat ga je doen? 
Als gedragsconsulent bij Cicero Zorggroep maak je deel uit van een gemotiveerde, dynamische vakgroep van 10 gedragsconsulenten en ben je breed inzetbaar binnen de organisatie.

Je observeert, signaleert en analyseert (probleem)gedrag. Hierbij ga je methodisch te werk, waarbij je (in goede samenwerking met het multidisciplinaire team) de cliënt gedetailleerd in beeld brengt: de lichamelijke gezondheid, persoonlijkheid, emotionele beleving, levensloop en sociaal netwerk.

Je bent gespecialiseerd in het op maat aanbieden van een efficiënte aanpak bij (complexe) gedragsproblematiek bij kwetsbare ouderen. Je hebt een belangrijke rol in de hulpverlening van de individuele cliënt. Je denkt out-of-the-box bij het opstellen van omgangsadviezen en schrijft signalerings- en begeleidingsplannen naar behoefte van de individuele cliënt. Je blijft betrokken bij de uitvoering, de evaluatie en de borging van deze plannen. Het ondersteunen, coachen en adviseren van het sociale netwerk van de cliënt en de betrokken zorgteams zijn daarbij onderdeel van je werk.

Tot slot lever je een belangrijke bijdrage aan de optimalisering van zowel het individuele zorgproces van de cliënt als kwaliteitsinhoudelijke processen van Cicero. Je neemt actief deel aan verschillende projectgroepen. Hierbij deel je jouw specifieke kennis en doe je voorstellen, gericht op optimalisatie en vernieuwing van het zorgproces in brede zin. Daarnaast richt je je op coaching en deskundigheidsbevordering van zorgteams m.b.t. gedragsproblematiek. Jij zorgt ervoor dat zorgteams de juiste informatie krijgen over actuele thema’s, ontwikkelingen en methodieken. Je bent een echte netwerker en onderhoudt contacten met in- en externe deskundigen op relevante terreinen.

Kortom, een gespecialiseerde en uitdagende functie waarbij je een waardevolle bijdrage levert aan optimalisatie van de zorg- en behandelingsprocessen binnen Cicero.

Jij staat centraal!

De voordelen van Cicero:

  • Direct een contract voor onbepaalde tijd
    voor zorgprofessionals
  • Aantrekkelijke korting:
    (zorg)verzekering, grote aankopen, sportschool en e-bike leasen
  • 8% vakantiegeld* en volledige 13e maand
    *evt gespreid betalen
  • Mogelijkheid om extra verlof te kopen
  • Ontwikkelmogelijkheden:
    cursussen, opleidingen en projecten
  • Jaarlijks automatisch periodiek*
    *indien van toepassing
  • Budget- en personeelscoach om je te helpen
  • Leuke collega’s, een warm welkom en ontzettend dankbare cliënten
  • Een aantrekkelijk salaris:
    Functiegroep 55: minimaal € 3.256,53 en maximaal € 4.906,49 bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding Verpleegkundige, Social Work of Toegepaste Psychologie. Bij voorkeur heb je een specialisatie in geriatrie/gerontologie.
  • Je bent in het laatste jaar van bovengenoemde opleidingen, hebt affiniteit met (complexe) gedragsproblematieken in de ouderenzorg en je wilt verder ontwikkelen in het vakgebied.
  • Je beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van psychogeriatrie en/of psychiatrie.
  • Je beschikt over sociale vaardigheden zoals geduld en inlevingsvermogen in de situatie van de cliënt en/of zijn familie.
  • Je kunt goed luisteren naar de behoefte van de cliënt en/of zijn familie en weet hierop tactisch in te spelen.
  • Je gaat methodisch te werk waarbij je out-of-the-box durft te denken.
  • Je bent een echte teamplayer die graag samenwerkt met andere disciplines en je weet collega’s te overtuigen en te stimuleren.
  • Je beschikt over goede verbale en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
     

Waar kom je te werken?

Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 3.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Direct solliciteren?

Klik op de button ’Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier in  vóór 5 augustus 2024 . De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 9 augustus .

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero. Ook willen wij graag je originele relevante diploma’s checken.