Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Low-Code Developer

Werkgever:CGI
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wil jij echt een toegevoegde waarde hebben bij het bieden van oplossingen bij klanten? Heb jij een grote passie voor IT en een voorliefde voor Low-Code?

Wat ga je doen?

Als Low-Code Developer werk je aan de digitalisering van processen en integraties tussen verschillende systemen. Hiervoor bundel je gedegen kennis van moderne programmeertalen met methoden en technieken. Je maakt deel uit van het team dat werkt met de nieuwste softwaretechnieken. Je adviseert, denkt mee en bouwt de oplossing. De functie is ook erg divers, je bouwt en adviseert natuurlijk, maar daarnaast ben je ook bezig met het testen van de applicaties, je pakt user stories aan en voert migraties en integraties uit. In de rol van developer help je klanten om efficiënte oplossingen te ontwikkelen en implementeren. De oplossingen die jij bedenkt en bouwt, zullen gericht zijn op verschillende klanten. En dit doe je zowel zelfstandig als in teamverband met jouw collega’s. Vraagstukken van de klant zet je om naar nieuwe functionaliteiten en bestaande applicaties ontwikkel je verder door.

Wat breng je mee?

Je bent analytisch, gestructureerd, en legt gemakkelijk verbanden. Je werkt graag samen met anderen en bent gewend projectmatig te werken. Daarnaast heb je:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding;
  • Minimaal 1 tot 2 jaar werkervaring als Low-Code Developer;
  • Ervaring met.NET en/of Java programmeertalen;
  • Bekend met OO en Design Patterns;
  • Werkervaring met Agile/Scrum methodiek;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.

Waar kom je terecht?

Als Low-Code Developer kom je te werken voor onze unit in Maastricht. Vanuit deze unit bedienen we een aantal grote klanten in diverse sectoren in Zuid-Limburg. Je inzet kan variëren van projecten voor bijvoorbeeld klantent in de financiële dienstverlening, in manufacturing en voor klanten in de overheid. Wij bieden een uitdagende, dynamische en afwisselende omgeving waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Naast ons werk bij de klant, delen we ook graag kennis en discussiëren we met collega’s binnen onze actieve Developers Practice (Dev@CGI). Als developer bij CGI, word je lid van de Dev@CGI Practice. Onze Practice heeft een actieve samenwerkingsplatform en organiseert maandelijks events voor en door eigen collega’s. Daarnaast organiseren we jaarlijks een landelijke Dev@CGI event met internationale sprekers.

Ons aanbod?

Direct een vaste baan met marktconform salaris en de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Via de CGI Academy bieden we de mogelijkheid om je verder te blijven ontwikkelen door opleidingen en trainingen te volgen. Je krijgt een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Een rol in ons CGI verhaal! Are you ready to be part of our story?

Interesse?

Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie over de inhoud van de vacature, neem contact op met Helmut Meert (Director Consulting Delivery) via +31 6 102 43 154 of via helmut.meert@cgi.com Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met Seren Taylan (Recruitment Business Partner) via (088) 564 0000 of via seren.taylan@cgi.com Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wat mag je van ons verwachten:

Bouw met ons aan je carrière Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden. Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren. Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld. Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen. Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00