Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: IT Projectleider Healthcare

Werkgever:CGI
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Functiebeschrijving

Als IT projectleider Healthcare binnen CGI wordt je ingezet voor complexe projecten bij zorginstellingen en -praktijken binnen ons klantenportfolio. Je bent een ervaren projectleider die naast operationeel ook op tactisch en strategisch niveau kan opereren. Je hebt ervaring in de zorg en IT en je weet wat de zorg-industrie nodig heeft.

Jij bent als projectmanager verantwoordelijk voor het managen van proces, planning en budget. Je bewaakt de scope en identificeert wensen, past daarop het project en/of projectaanbod aan. Je maakt projectplannen inclusief de scope en deliverables en bent verantwoordelijk voor het behalen ervan.

Je bent een echte business partner voor onze klanten. Jouw stakeholders zijn daarbij uiteenlopend, zoals een Raad van Bestuur, directie, locatiemanagers, ICT, maar ook de behandelaren en verpleegkundigen. Je voelt goed aan wat iedereen nodig heeft en kunt je ook inleven in elke gebruiker of participant in het project.

Kort samengevat : je beschikt over een compleet pallet van projectmanagement ervaring, kunde, bewezen tools (zoals planningen, templates, beslisdocumenten), leiderschap en kennis van zorgprocessen.

Wat ga je doen?

Je gaat een belangrijke rol spelen bij de migratie van oude (meestal best-of-breeds) medische dossiers naar state-of-the-art geïntegreerde medische dossiers inclusief ordercommunicatie. Het EPD (Elektronisch Patiëntendossier) is een van de grootste en belangrijkste softwaretoepassingen binnen een zorginstelling.

Deze softwaretoepassing staat niet op zichzelf. Heb je kennis van communicatieprotoclen zoals HL7, IHE, FHIR, … (in combinatie met codeersystemen als IC10, SNOMED, NIC, NOC, NANDA, …) dan is dit zeker een meerwaarde om het EPD te connecteren met andere softwaretoepassingen. Met de kennis en ervaring die je hebt opgedaan bij eerdere implementatie projecten eerdere EPD implementaties (EPIC, HIX. NEXUS …) ben je een interne en externe coach voor andere medewerkers.

Ons aanbod?

We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Parttime werken, bijvoorbeeld 32 of 36 uur per week is bespreekbaar, wij bieden jou graag die flexibiliteit. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn of haar eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.

Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen. Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben: een plek in een hecht team van professionals waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van onze klanten en medewerkers dragen. Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten. Een rol in ons CGI verhaal!

Wat breng je mee?

In jouw rol heb je kennis en ervaring met Healthcare systemen.

Je bent in staat om te communiceren op directieniveau. Daarnaast heb je:

  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in ICT / system engineering of verpleegkunde/(para)medische wetenschappen met sterke interesse in ICT
  • 5 jaar aantoonbare ervaring in vergelijkbare rollen
  • Kennis van- en ervaring met Healthcare en relevante systemen (EPD, ZIS, ERP, RIS, PACS, LIS, …).
  • Verantwoordelijk voor technische integratie van applicaties met leveranciers
  • Initiatiefrijke teamspeler, die makkelijk anderen voor zijn/haar ideeën weet te winnen
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrif
Waar kom je terecht?

Je komt terecht in de omgeving van healthcare in dit geval bij MUMC.

Het Maastricht Universitair Medisch Centrum+ is een samenwerkingsverband van het academisch ziekenhuis Maastricht en de Faculty of Health, Medicine & Life Sciences van de Universiteit Maastricht.

Wij onderscheiden ons nationaal en internationaal door niet alleen te focussen op gezondheidsherstel, maar ook op gezondheidsbehoud en gezondheidsbevordering. Onze kerntaken zijn – naast topreferente en topklinische patiëntenzorg – wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en opleiding, en valorisatie.

Maastricht UMC+ voert ook basiszorg uit voor stad en omgeving. Daarmee zijn wij bij uitstek geëquipeerd om, in samenwerking met netwerkpartners, zorg van de nulde tot en met de derde lijn uit te voeren en zo de juiste zorg op de juiste plek te bieden. Maar ook om de effecten van nieuwe zorgmodellen te onderzoeken. Ons onderwijs kenmerkt zich door de multidisciplinaire en probleemgestuurde aanpak, waarbij kennisoverdracht plaatsvindt aan de hand van casuïstiek.

Are you ready to be part of our story?

Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Janou van de Vorst via janou.vande.vorst@cgi.com of 06 42 08 59 69 Voor vragen over de sollicitatieprocedure, neem contact op met Lilija Alesjkevitsj (Recruitment Business Partner) via 06 2558 7597 of via lilija.alesjkevitsj@cgi.com

Wij werken niet samen met externe Recruitment partijen.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Wat mag je van ons verwachten

Bouwen met en op elkaar

Technologie is het hart van de digitale transformatie van ons en onze klanten, maar onze mensen zijn het hart van zakelijk succes.

Als member van CGI ben je vanzelfsprekend een specialist in je vakgebied én een betrouwbare adviseur voor je klant. Je werkt samen met je collega’s aan concrete en duurzame resultaten die heel Nederland – en ver daarbuiten – draaiende houden. Elke dag heeft jouw werk impact.

Je bent een 'member' omdat je shareholder en eigenaar van CGI bent. Samen bouwen we aan een bedrijf waar we trots op kunnen zijn. Al sinds 1976 is dit onze droom en die heeft ons gebracht waar we nu zijn: een van 's werelds grootste onafhankelijke leveranciers van IT-diensten en bedrijfsadvies.

Bij CGI weten we dat diversiteit onmisbaar is. Daarom streven we op de werkvloer naar een inclusieve cultuur waarin er plek is voor iedereen. Zowel bij ons als bij onze klanten. We strijden voor gelijke kansen en willen dat al onze werknemers kunnen slagen en groeien. Daar helpen we graag bij.

Klaar om deel uit te maken van ons succesverhaal? Word member van CGI! Hier maken jouw ideeën en acties het verschil.