Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Azure DevOps Engineer

Werkgever:CGI
Plaats:Maastricht

Ben jij een DevOps Engineer met Azure Cloud ervaring en toe aan een nieuwe uitdaging en een omgeving waar vrijheid, teamspirit en ondernemerschap onderdeel zijn van het DNA? Dan nodigen we je uit om verder te lezen!

Wat ga je doen?

Als Azure DevOps Engineer heb je oog voor het vereenvoudigen van de ontwikkelcyclus. Je gaat aan de slag binnen een DevOps team en samen zorgen jullie voor verbeteringen bij de klant. In onze projecten helpen we onze klanten oplossingen te realiseren met full-stack applicatieontwikkeling, cloud- en data-platformen en de bijbehorende processen. Hiervoor heb je veel kennis in huis van Azure Cloud en maak je gebruik van CI/CD. Jouw oplossingen leveren direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klant. Alle aspecten binnen development zijn voor jou bekend en ook op operationeel gebied ben je een echte professional. Communiceren met diverse stakeholders ga je niet uit de weg. Je zorgt dat alle requirements worden uitgevraagd en begrepen. Jezelf ontwikkelen en op de hoogte blijven van de nieuwste technologieën zie je niet als werk.

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding met een sterke IT component;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als DevOps Cloud Engineer;
  • Kennis van en ervaring met.NET Core;
  • Kennis van en ervaring met Azure DevOps;
  • Kennis van en ervaring met Web-API ontwikkeling;
  • Kennis van en ervaring met Agile/Scrum methodieken;
  • Kennis van en ervaring met Cloud en Virtualisatie;
  • Kennis van en ervaring met Front-end ontwikkeling is een pré;
  • Kennis van scripttalen zoals Powershell en Python zijn een pré;
  • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Waar kom je terecht?

Als Azure DevOps Engineer kom je te werken voor onze unit in Maastricht. Vanuit deze unit bedienen we een aantal grote klanten in diverse sectoren in Zuid-Limburg. Je inzet kan variëren van projecten voor de Pensioenwereld, als projecten voor de sectoren Manufacturing, High Tech en Overheid. Wij bieden een uitdagende, dynamische en afwisselende omgeving waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Naast ons werk bij de klant, delen we ook graag kennis en discussiëren we met collega’s binnen onze actieve Developers Practice (Dev@CGI). Als developer bij CGI, word je lid van de Dev@CGI Practice. Onze Practice heeft een actieve samenwerkingsplatform en organiseert maandelijks events voor en door eigen collega’s. Daarnaast organiseren we jaarlijks een landelijke Dev@CGI event met internationale sprekers.

Ons aanbod?

Direct een vaste baan met marktconform salaris en de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Via de CGI Academy bieden we de mogelijkheid om je verder te blijven ontwikkelen door opleidingen en trainingen te volgen. Je krijgt een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Een rol in ons CGI verhaal! Are you ready to be part of our story?

Interesse?

Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie over de inhoud van de vacature, neem contact op met Helmut Meert (Director Consulting Delivery) via +31 6 1024 3154 of via helmut.meert@cgi.com Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met Seren Taylan (Recruitment Business Partner) via (088) 564 0000 of via seren.taylan@cgi.com Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Wat mag je van ons verwachten:

Bouw met ons aan je carrière Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden. Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren. Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld. Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen. Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00