Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Assistent Teamleider

Werkgever:Blanche Dael
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Een verantwoordelijke horecabaan maar ‘s avonds lekker thuis?

Assistent teamleid(st)er Coffeelovers Plein 1992 Maastricht

Coffeelovers Coffeelovers is dé plek voor iedereen die gek is op koffie. Blanche Dael koffie om precies te zijn: zwart of met veel extraatjes, warm of juist ijskoud geserveerd. Lekker om ter plekke van te genieten, of ‘to go’. Bij onze locatie op Plein 1992 is het daarnaast mogelijk om te genieten van zowel een ontbijt als een heerlijke lunch. Er zijn in totaal 9 Coffeelovers locaties; 6 locaties in Maastricht én in Roermond, Eindhoven en Nijmegen. Vanaf het najaar openen we een nieuwe vestiging in Heerlen.

Functiebeschrijving

Als assistent teamleid(st)er Coffeelovers ben jij medeverantwoordelijk voor onze mooie locatie op Plein 1992 in Maastricht. Samen met de teamleider zorg je ervoor dat gasten van Coffeelovers adequaat geholpen worden, dat de producten van hoge kwaliteit zijn en dat de zaak netjes en sfeervol is.

Je werkt mee op de vloer en bedient gasten, verricht betalingen, helpt met de bereiding van dranken en zorgt voor een opgeruimde en schone werkomgeving.

Daarnaast bouw je mee aan een sterk team van gastgerichte medewerkers, doe je bestellingen en voer je administratieve taken uit. Belangrijk aspect van de functie is het vervangen van de teamleider tijdens zijn afwezigheid.

Wat bieden wij

We zijn iedere dag geopend, maar de avonden heb je lekker vrij. Je wordt ingeschaald binnen de Horeca CAO op basis van je werkervaring. Je mag deelnemen aan ons fietsplan, krijgt korting binnen bij Coffeelovers en Blanche Dael en mag ervaren hoe prettig het werken is binnen onze heersende bedrijfscultuur. Je hebt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen middels SCA-trainingen van gecertificeerde SCA-trainers. Wie zoeken wij De assistent teamleid(st)er is een vrolijk persoon met flair en overwicht en met passie voor koffie en thee.

Iemand die gewend is de handen uit de mouwen te steken en die kan leidinggeven aan een gevarieerd en hecht team en die het onze gasten naar de zin kan maken. Een flexibele houding is noodzakelijk en ervaring in een soortgelijke functie is een pré.

Solliciteren?

Ben jij de assistent teamleid(st)er die we zoeken? Stuur dan een korte motivatiebrief en cv naar personeel@blanchedael.nl t.a.v. Mireille Fitters.