Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: (Eerste) Medewerker Recreatie

Werkgever:Avonturenvijver de Geulhof
Plaats:Meerssen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

WIE ZIJN WIJ?

Bij Avonturenvijver de Geulhof is een vijver met op de bodem van deze vijver een bruisende onderwaterwereld gevuld met maar liefst 1500 unieke figuren. Deze kunnen vervolgens uit de vijver worden gevist via een magneethengel en hier kunnen de kids mooie prijzen mee scoren! Bij de Geulhof in Meerssen komt avontuurlijk spelen, ravotten en genieten samen. Gecombineerd met een gezellig terras op een unieke lokatie, is de geulhof een uniek uitje in Limburg! Een ideale locatie voor een familie uitstapje, kinderfeestje of partijtje/feestje.

WAT GA JE DOEN?

Als eerste recreatie medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en geef je leiding aan het team. Je bent verantwoordelijk voor het draaiende houden van de diverse programma’s. Je bent het centrale aanspreekpunt met als belangrijkste doel: ‘onze gast’. Je weet medewerkers te motiveren om te knallen en de gasten een perfecte dag te bezorgen. Je zorgt ervoor dat de medewerkers op de juiste plek staan en met jouw instructie op en top functioneren. Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat alles weer netjes is voor de dag erna. Daarnaast werk je zelf ook actief mee en zorg je ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Je belangrijkste motto is om ervoor te zorgen dat de gast een onvergetelijke ervaring overhoudt aan zijn bezoek aan avonturen vijver de Geulhof!

WIE ZOEKEN WIJ?

  • Je denkt en handelt altijd gastgericht en voelt je verantwoordelijk;
  • Je bent flexibel beschikbaar, een parttime dienstverband is ook bespreekbaar;
  • Je bent enthousiast, representatief en communicatief vaardig;
  • Je bruist van het enthousiasme en energie;
  • Je bent een doorzetter en weet van aanpakken;
  • Je bent betrokken en functioneert goed in drukke situaties;
  • Je bent flexibel beschikbaar, je werkt met name overdag en in het weekend;
  • Werkervaring in de leisure en/of horeca is een plus punt.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

  • Een unieke combinatie van horeca outlet, leisure en events;
  • Een afwisselende baan waarbij je voldoende uitdaging hebt en geen dag hetzelfde is;
  • Een gezellige werksfeer en veel verantwoordelijkheid;.
INTERESSE?

Spreekt deze vacature jou aan en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Reageer dan snel door een mail te sturen naar: info@degeulhof.nl Of klik op de Solliciteer-knop! We nodigen je daarna graag uit voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie waarbij je zelf onze veelzijdige evenementen locatie kunt aanschouwen.