Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Teamleider Horeca

Werkgever:Attractiepark Kabelbaan Valkenburg
Plaats:Valkenburg

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Bij Attractiepark Kabelbaan Valkenburg zoeken wij voor de afdeling horeca en hospitality (Wilhelminatoren en Grotchalet) een ervaren en gedreven gastvrije teamleider horeca .

Jij bent, samen met de parkleider, operationeel verantwoordelijk voor de werkzaamheden die met een gastvrij verblijf van bezoekers te maken hebben. Jij zorgt voor een bruisende werkomgeving. Door jouw ambities en affiniteit met de horeca in de dagrecreatie ben je in staat het concept gastvrijheid uit te dragen aan zowel de gasten als aan de medewerkers. Als teamleider geef je leiding en inspireer je anderen door de beste kwaliteit na te streven!

Taken die jij op een dag uitvoert als teamleider bij de horeca Wilhelminatoren:

  • Bevordering van de kwaliteit van de gastvrijheid;
  • De werkzaamheden van de horecamedewerkers aansturen en evalueren; Nieuw personeel opleiden en trainen;
  • Klachten afhandelen (en als het kan voorkomen!);
  • Tot slot zorgen voor een gezellige werksfeer en een bijzondere dag voor de bezoekers!

Vanwege wisseldiensten van maandag tot en met zondag is het belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent. Prettige werktijden, voornamelijk tussen 9.00 en 18.00 uur!

Roosters worden op tijd met je gedeeld en er is ruimte voor voorkeur.

Afwisselende werkzaamheden op een van de mooiste locaties van Valkenburg; Een team van enthousiaste collega’s; Het salaris is bespreekbaar.

Functie-eisen

Jij hebt geen moeite met afwisselende werkdagen; Jij hebt enige jaren ervaring in de horeca of in de dagrecreatie (pretpark); Jij hebt leidinggevende en organisatorische kwaliteiten; Jij bent energiek, representatief en gastvrij; Jij bent communicatief/mondig; Jij bent 32-38 uur per week beschikbaar; Woonachtig in de directe omgeving is een pré.

Bedrijfsprofiel

Kabelbaan Valkenburg is sinds 1954 een begrip in Valkenburg én in Nederland! Wie heeft er nou geen foto van in de kabelbaan?

Uitgegroeid tot Attractiepark Kabelbaan Valkenburg is er vermaak voor alle leeftijden gedurende het hele jaar, zowel indoor als outdoor: o.a. rodelen, tuben, adventure minigolf, tokkelen, lasergamen in de grotten en onze nieuwste attractie: Bounce Adventure. kijk even op www.kabelbaanvalkenburg.nl

Uiteraard is horeca een belangrijk onderdeel van elk attractiepark en gastvrijheid is dan ook zeer belangrijk op deze unieke plek. Het team bestaat daarom uit medewerkers die servicegericht werken, net een stapje extra maken, maar ook sfeer creëren door samen te lachen en hier en daar een complimentje te geven. Zoek je een nieuwe uitdaging voor 2023? Stuur dan een e-mail naar personeel@kabelbaan.nl