Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Business Unit Manager Value Added Solutions

Werkgever:Andi
Plaats:Maastricht-Airport

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Andi Smart Solutions Group – Andi Group

Andi Group is een dynamische, snelgroeiende, moderne en innovatieve print service provider die geïntegreerde duurzame totaaloplossingen biedt op het gebied van drukwerk, print, logistiek en IT. Met toonaangevende opdrachtgevers in branches als Medtech, Logistics, Capital Goods en andere industrieën en instellingen is de klantportfolio zeer divers. Andi Group schuift steeds verder op in de keten van de klant. Andi Group werkt steeds meer via webbased oplossingen, waardoor klanten direct vanuit klanteigen omgevingen kunnen bestellen. Hiermee biedt Andi Group een concept dat opdrachtgevers steeds verder kan ontzorgen.

Met helder advies wordt iedere klant zo optimaal mogelijk geadviseerd, met als doel om waarde te creëren. Andi Group wordt in de markt gewaardeerd als een prettige en betrouwbare zakenpartner die meedenkt en haar afspraken nakomt. Er wordt gewerkt vanuit vier verschillende entiteiten:

  • Andi Smart Print Solutions
  • Andi Value Added Solutions
  • Andi Packaging Solutions
  • Blueprint Visuals

Door inhoudelijke kennis, advies en betrokkenheid te bieden worden groeiende en langdurige partnerships met klanten en partners gerealiseerd. De klanttevredenheid is hoog en daar is Andi Group enorm trots op. Een hecht team van 75 medewerkers draagt dagelijks vanaf Maastricht Airport bij aan het succes van Andi Smart Solutions Group. Doel voor de komende jaren zijn groei en verdere ontwikkeling en innovatie van het totale dienstverleningsconcept. Het beoogde resultaat is; het zijn van een strategische en betrouwbare klantpartner met een maximale leverbetrouwbaarheid.

Om strategische ambities te realiseren zijn wij voor Andi Group op zoek naar een:

Business Unit Manager Value Added Solutions

De beste zijn in wat je doet... als sales gedreven bouwer en organisatietalent de kar trekken om onze business unit ‘Andi Value Added Solutions’ verder gestalte te geven en uit te bouwen.

Andi Value Added Solutions

Binnen de business unit Value Added Solutions (VAS) assembleren, verpakken, labelen en sealen wij een grote diversiteit aan drukwerk artikelen. De focus ligt hierbij op markten zoals Medtech, Farma, Healthcare & Lifescienses en Logistics. Een groeiend aantal medewerkers (momenteel ca. 10) voeren met hart voor de zaak de uitvoerende werkzaamheden uit. Met kennis van de markt en de huidige (regionale) economische ontwikkelingen zijn de verwachtingen voor deze business unit zondermeer positief.

De functie:

Andi Group is specialist in het produceren en assembleren van hoogwaardige drukwerk producten, waaronder manuals, IFU’s en bijsluiters. Jouw focus ligt op het verder ontwikkelen en in de markt zetten van de activiteiten van de Business Unit Value Added Solutions. Je bent op dagdagelijkse basis bezig met het uitbouwen van new business en het onderhouden van je relaties op het gebied van value added solutions. Samen met je team verwerk je de orders juist en volledig in het ERP-systeem en zorg je ervoor dat processen efficiënt zijn ingericht, procedures kloppen en dat de beschikbare capaciteit optimaal gepland en benut wordt. Jij bent en blijft zelf gedurende dit hele traject ‘de spin in het web’. Je kent de markt, volgt de ontwikkelingen en je weet wat er speelt in jouw business unit en je team. Je onderhoudt een relevant netwerk. Medewerkers daag je uit tot verdere groei en ontwikkeling waarbij werkgeluk hoog op je prioriteitenlijstje staat. Je komt in een dynamisch team en bedrijf te werken waar elke dag nieuwe uitdagingen zijn en je houdt van deze dynamiek.

Wat verwacht Andi Smart Solutions Group van jou?

Allereerst beschik je over een bepaalde ondernemerszin en vind je het leuk om het voortouw te nemen om samen met je team deze relatief jonge business unit verder uit te bouwen. Verder heb je een bovengemiddelde commerciële drive, alsook de technische knowhow ten aanzien van de do’s en dont’s van het assembleren en verpakken van allerlei verschillende drukwerk artikelen. Ervaring in de assemblage- en logistieke branche is een pré. Je bent van nature een leider, je bent initiatiefrijk en je zet je team aan tot het realiseren van de gewenste resultaten en tot verdere ontwikkeling. Je weet hoe je relaties moet enthousiasmeren en adviseren én weet deze uiteindelijk ook aan je te binden (deal sluiten). Hierbij bouw je bij voorkeur aan langdurige partnerships met bestaande en nieuwe relaties. Je hebt de ambitie om je te blijven ontwikkelen en je denkt mee in mogelijkheden om processen en onze dienstverlening telkens opnieuw te verbeteren.

En verder:
  • Heb jij een afgeronde HBO opleiding in Commercieel Management, Logistiek of Bedrijfskunde;
  • Beschik je over aantoonbare ervaring in de logistiek en de coördinatie van commerciële- en waarde toegevoegde processen;
  • Is Nederlands je moedertaal en spreek en schrijf jij tevens vloeiend Engels;
  • Heb je enige jaren leidinggevende ervaring;
  • Ben je analytisch, initiatiefrijk en in staat om enkele stappen vooruit te kunnen denken en werken;
  • Denk je in kansen en mogelijkheden en zie je eerder uitdagingen dan problemen;
  • Ben je creatief in het bedenken van nieuwe en innovatieve concepten en mogelijkheden;
  • Ben je resultaatgericht, daadkrachtig en een doorzetter;
  • Herken je je in de kernwaarden van Andi Group: Je doet wat je zegt, denkt in oplossingen, bent altijd betrokken en wil jezelf en de klantrelatie ontwikkelen.
Wat biedt Andi Smart Solutions Group?

Andi Group is ambitieus en enorm gericht op innoveren en ontwikkelen en daarmee op het verkrijgen van een toonaangevende positie in de markt van drukwerk, print, logistiek en IT. En jij krijgt de kans om onderdeel te worden van dat succes en, sterker nog, dat succes verder te doen toenemen.

En verder:

  • Een fulltime dienstverband (36 uur);
  • Een uitstekend salaris en arbeidsvoorwaarden conform de Grafimedia CAO;
  • Auto, laptop en telefoon;
  • Een ambitieus en informeel team;
  • Een groeiende, moderne en sterk innoverende organisatie;
  • Volop ruimte om naar eigen inzicht jouw business unit te organiseren en verder uit te bouwen.
Interesse?

Limbourg & Partners verzorgt voor Andi Group de Werving & Selectie. Voor meer informatie over de positie en de procedure kun je contact opnemen met Marnix Postma, Managing Consultant (06-3322 5618) of met Jacco Kempen, Managing Director (06-2063 4950). Wil je direct reageren dan zien we jouw CV met een korte motivatie graag voor maandag 20 februari tegemoet.