Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Manager Service & Betalen

Werkgever:Albert Heijn
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Albert Heijn vult met meer dan 100.000 collega’s, 1.100 winkels, 8 home shop centers en 6 distributiecentra en ons hoofdkantoor elke avond ruim zes miljoen borden. Bij Albert Heijn geloven we dat eten en drinken een essentiële rol speelt bij de grote uitdagingen in de maatschappij. Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde levensstijl, het verbindt mensen en draagt bij aan een beter klimaat en daarmee een duurzame samenleving. Onze missie is dan ook: Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen. Wil jij ons helpen onze missie waar te maken? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Manager Service & Betalen ben je vaak het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je zorgt voor een persoonlijke en fijne winkelervaring. Op een afstandje zie je al wat een klant nodig heeft en dan stap je erop af om te helpen. Klanten zijn gewend om steeds meer zelf te doen, maar persoonlijke aandacht maakt altijd het verschil. Telkens probeer je met jouw team de puntjes nog verder op de i te zetten. Daarbij maken we natuurlijk volop gebruik van alle digitale tools die we hebben. Jouw dag kan niet meer stuk als klanten tevreden de winkel verlaten, of ze dat nou via de kassa of de zelfscan doen.

Jij zorgt ervoor dat de Shiftleiders en Kassamedewerkers zich kunnen focussen op de klant en de rest van hun werk. Daarvoor maak je de planning en je bouwt aan een sterk team. Je staat op de werkvloer en gebruikt je tijd om je team te coachen op klantvriendelijkheid en het beter uitvoeren van de processen.

Je neemt je team mee in de resultaten van de afdeling en geeft constructieve feedback. Ook zorg je voor de beoordelingen van jouw team en neem je nieuwe collega’s aan die echt bij het team passen. Net als jij zijn ze servicegericht en staan ze open voor vernieuwing. Met tijd en aandacht voor iedereen zorg je voor een hoge betrokkenheid en veel werkplezier. Samen ga je voor een glimlach van onze klant, iedere dag weer.

Samen met de Supermarktmanager en je collega Managers draai je de winkel als één team. Jullie weten van elkaar wat er speelt en stemmen alle acties af. Wanneer je collega’s er niet zijn neem je hen waar op de andere afdelingen. Je bent dan ook het aanspreekpunt voor hun Shiftleiders en medewerkers.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende baan bij de grootste food retailer van Nederland
  • Het salaris wordt ingepast in de CAO voor het levensmiddelenbedrijf. Afhankelijk van opleiding en ervaring ligt het maandsalaris tussen de € 2.427,80 en € 3.212,90 bruto op basis van een 40-urige werkweek.
  • Bij gebleken geschiktheid wordt er na een jaarcontract een contract voor onbepaalde tijd aangeboden.
  • Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen je functie.
  • Korting op je boodschappen.
  • Ook nog eens veel vrije dagen waarvan 24 vakantiedagen én 19,5 ADV dagen (op basis van fulltime dienstverband).
  • Een informele bedrijfscultuur waarbij veel waarde wordt gehecht aan het nemen van initiatief en het dragen van verantwoordelijkheid.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een personeelskortingsregeling en Ahold deals (korting op diverse gerenommeerde merken, pretparken, enz.).
  • Onze arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao voor het levensmiddelenbedrijf.
  • Pensioen wordt opgebouwd bij het bedrijfspensioenfonds voor het levensmiddelenbedrijf.

Wat neem je mee?

  • In ieder geval een afgeronde opleiding op MBO 4-niveau.
  • Leiderschapskwaliteiten, analytisch vermogen en flexibiliteit. Daarnaast een dosis commercieel inzicht en een klantgerichte houding.
  • Affiniteit met technologie en digitale tools.
  • Kennis van retail- en winkelprocessen of andere klantgerichte werkervaring is een pré.
  • Bovenal straal je plezier uit. Dat wordt zichtbaar overgebracht op het team, de rest van de collega’s én op de klant, zodat iedereen met een goed gevoel de winkel weer uitloopt.
Ben je enthousiast?

We zien graag je reactie tegemoet als onze nieuwe Manager Service & Betalen! Stuur je motivatie en cv naar tatjana.van.tiggelen@ah.nl

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Tatjana van Tiggelen, Recruiter / HR Adviseur, telefoonnummer 06 – 15 51 75 67 (maandag, dinsdag en donderdag).