Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Stagiaire Management Support

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Valkenburg

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.

Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

Wil je naast veel leren ook écht een leuke stage? Kom dan stage lopen bij Adelante Kinderrevalidatie in Houthem.

Stagiaire Management Support 24-36 uur per week

De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de afdeling Kinderrevalidatie van de Divisie Kind en Jeugd. De afdeling biedt revalidatiebehandelingen aan kinderen met primair een lichamelijke of lichamelijke en verstandelijke handicap en langdurig zieke kinderen.

Wat ga je doen? Als stagiaire management support verricht je werkzaamheden ter ondersteuning van de clustermanager.

Hierbij kun je denken aan:

  • Plannen, agenderen en coördineren van afspraken/bijeenkomsten en attenderen op nakoming hiervan;
  • Verzamelen van informatie en uitvoeren van administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Denk hierbij o.a. voorbereiding van jaargesprekken, juiste personeel registratie, ondersteunen bij begroting opstellen en verbetering werkprocessen etc.
  • Fungeren als eerste aanspreekpunt voor vragen van in- en externe partijen en indien mogelijk deze zelfstandig afhandelen/beantwoorden en het bewaken van de terugkoppeling hiervan;
  • Voorbereiden en organiseren van bijeenkomsten.

Wie zoeken wij? Snel, vriendelijk en doelmatig werken is jou op het lijf geschreven. Jij krijgt energie van schakelen met verschillende collega’s en gaat gestructureerd te werk. Dit doe jij met je kennis van de Microsoft Office pakketten (waaronder Outlook). Jij geeft makkelijk jouw mening én kan mensen verbinden met elkaar. Verder ben je:

  • Een mbo student en een opleiding volgt in de richting van administratie;
  • Opdracht in overleg bespreekbaar;
  • Beschikbaar vanaf januari/februari 2023 of eerder;
  • Beschikbaar om drie tot vijf dagen mee te werken, voor minimaal 5 maanden.

Wat mag jij van ons verwachten tijdens je stage? -     Allereerst super collega’s met hart voor de leerlingen!

-     Professionele begeleiding.

-     Stagevergoeding en reiskostenvergoeding* conform de CAO Ziekenhuizen.

-     Flexibiliteit in werkdagen en alle schoolvakanties uiteraard vrij.

-     Werken binnen een leuke doelgroep, je werkplek is middenin de Encanto School voor Speciaal Onderwijs en Kinderrevalidatie in Houthem

Dus stagiair(e) Management Support, haal jij het beste uit jezelf? Laat dan direct zien dat je graag een stapje extra zet en solliciteer nu. Wie weet maken we dan binnenkort al kennis met elkaar.

Heb je nog vragen over de vacature of de functie, twijfel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag met je vragen. Neem dan contact op met Marjan Dewitte, Clustermanager Kinderrevalidatie, via 045 – 528 2804

*Afhankelijk of je over een ov-jaarkaart beschikt waarmee de reiskosten reeds zijn gedekt.