Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Schoolpedagoog VSO

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Valkenburg

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.

Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

Wij zijn voor Adelante Kind en Jeugd op zoek naar een

Schoolpedagoog VSO

16 tot 20 uur (0,4/0,5 fte) per week

Wat ga je doen?

Je werkt op onze locatie in Valkenburg binnen de leerweg VSO praktijk en VMBO. Je observeert leerlingen, analyseert didactische gegevens en voert voortgangsgesprekken op individueel en groepsniveau. Je draagt bij aan het tot stand komen van het schoolplan en de pedagogische en/of didactische aanpak van leerlingen en voert overleg met de commissie van begeleiding over de onderwijskundige mogelijkheden. Je adviseert het management over ontwikkelingen in het vakgebied en de leerlingenzorg en het onderwijsteam over de individuele of groepsgerichte aanpak van leerlingen. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het multidisciplinair team, ondersteunt en adviseert de clustermanager bij de uitvoering van het inhoudelijk onderwijskundig beleid en neem actief deel aan teamvergaderingen. Je vormt met je mede-schoolpedagogen, intern begeleider en clustermanagers het onderwijsinhoudelijk team van de school.

Wie zoeken wij?

Je beschikt over de master opleiding pedagogiek of een academische opleiding orthopedagogiek/orthodidactiek. Je hebt ervaring in begeleiding van kinderen/jongeren met een lichamelijk en/of verstandelijke beperking, bij voorkeur binnen een onderwijssetting. Kennis van samenwerkingsverbanden, de zorgstructuur en de regionale sociale kaart zijn voor jou niet onbekend. Je bent op de hoogte van de nieuwste onderwijsinhoudelijke ontwikkelingen en kunt nieuwe ontwikkelingen binnen de organisatie mee vorm geven. Je bent in staat problemen te analyseren, te zoeken naar passende oplossingen en ouders/opvoeders, het team en het management te adviseren. Daarnaast kun je werken met ontwikkelingsperspectiefplannen en onderwijsarrangementen (opbrengstgericht).

Wat mag jij van ons verwachten?

-     Allereerst super collega’s met hart voor de kinderen/jongeren!

-     Een tijdelijk contract tot juli 2023 (vanuit NPO gelden).

-     Een salaris conform schaal L11 Cao Primair Onderwijs.

-     Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Primair Onderwijs.

-     Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.

-     Gratis parkeren op locatie.

-     Voordelig sporten via BenVitaal.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 1 februari 2022. hebben ontvangen.

Solliciteer direct via de functieknop solliciteren onderaan deze pagina.

Nog vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Monique Kurvers, Clustermanager, via +31 6 83210390 of m.kurvers@adelante-zorggroep.nl voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Demi van Tussenbroek, junior HR adviseur, je graag via +31 45 528 2262 of WhatsApp +31 6 82580677.

Goed om te weten!

Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.