Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Pedagogisch medewerker

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Valkenburg

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven.

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie. Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

Wij zijn per direct op zoek naar een

Pedagogisch medewerker team GRIP

Wat ga je doen?

Als pedagogisch medewerker ben je werkzaam op onze locatie in Valkenburg. Het basisteam bestaat uit zes directe collega’s. Je bent groepsbegeleider van maximaal acht jongeren (tussen de 12 en 18 jaar) die voor een korte periode bij Adelante zijn. Je maakt deel uit van een multidisciplinaire setting, waarin je samenwerkt met onder andere een revalidatiearts, een diabetesverpleegkundige, psychologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, een diëtiste en leerkrachten. Je ziet toe op het (ortho)pedagogische, psychische en fysieke welzijn van de jongeren. Je observeert de jongeren en daagt ze uit om nieuwe ervaringen op te doen. Eén van de methodieken die we hiervoor gebruiken is ACT. Je bedenkt, ontwikkelt, begeleidt en ondersteunt activiteiten die deel uitmaken van het handelingsdiagnostisch programma. Vanzelfsprekend draag je ook zorg voor de rapportage van je bevindingen, een adequate planning, registratie en dossiervorming. Verder ben je flexibel ten aanzien van diensten en werkdagen. Voor meer informatie over de programma’s kun je op de website van Adelante kijken óf de Instagram pagina van Grip (Adelante_Grip).

Wie zoeken wij?

  • Je bent in het bezit van een diploma Hbo pedagogiek of vergelijkbaar.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met de doelgroep jongeren met complexe problematieken.
  • Je kunt op een tactvolle en snelle wijze connectie maken met de jongeren. Daarnaast weet je de jongeren te motiveren, instrueren en confronteren.
  • Je bent communicatief sterk bij het uitwerken van je bevindingen in rapportages, diverse overleggen en contact met ouders.
  • Werken in een multidisciplinair team en met wisselende diensten, waaronder nachtdiensten, is voor jou geen probleem.
  • Je bent in de gelegenheid om tijdens de kortdurende intensieve revalidatieprogramma’s van 5 weken veel te werken, waardoor je tussen de programma’s door minder hoeft te werken en dus meer vrije tijd hebt. Of, als je dat leuk lijkt, om juist in die periode bij andere afdelingen van Adelante te worden ingezet?
  • De programma’s waar je als basis bij wordt ingezet zijn; Grip, Fitcare4u, Inzet en BIMT. Deze programma’s wisselen elkaar gedurende het jaar af.

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Allereerst super collega’s met hart voor de revalidant!
  • Het betreft een tijdelijk contract voor de duur van één jaar met intentie tot verlenging.
  • Een salaris van minimaal € 2.982,- en maximaal € 4.015,- bruto per maand (FWG 45) bij een 36-urige werkweek, volgens Cao Ziekenhuizen.

    144 vakantie uren & 57 uur PLB per jaar bij een 36-urige werkweek, volgens Cao Ziekenhuizen.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, volgens Cao Ziekenhuizen.
  • 8,33% vakantiegeld, volgens Cao Ziekenhuizen.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform Cao Ziekenhuizen.
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.
  • Voordeling sporten via BenVitaal.
  • De mogelijkheid tot een fiets(lease)regeling.
  • Gratis parkeren op onze locatie(s).

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 23 september a.s. hebben ontvangen.

Solliciteer direct via de functieknop solliciteren onderaan deze pagina.

Nog vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Marjan Dewitte, Clustermanager, via 045 528 28 04 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Demi Moermans, Corporate Recruiter, je graag via 045 528 21 98, WhatsApp 06 57 40 33 46 of vacature@adelantegroep.nl

Goed om te weten!

Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure. Adelante streeft naar participatie van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.