Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Operationeel Planner

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven.

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie. Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

Wij zijn voor onze locatie in Maastricht UMC+ op zoek naar een

Operationeel Planner

Jij bent een planningsexpert of startend planner met MBO 4 niveau die passie heeft voor het vinden van de perfecte balans tussen medewerkers en organisatiedoelstellingen. Als (ervaren) planner ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de zorgsector. We heten je graag welkom als onze nieuwe operationeel planner bij Adelante!

Wat ga je doen?

Als Adelante zijn wij bezig met het professionaliseren van onze planning. Het afgelopen half jaar hebben we de planningsstructuur opnieuw ingericht om de behandeling van onze patiënten zo efficiënt mogelijk te kunnen plannen. Vindt jij het belangrijk dat onze patiënten tevreden zijn over hun behandelplanning? Dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken!

Als operationeel planner ben je, samen met je collega tactisch planner, verantwoordelijk voor het inplannen van patiënten. Daarbij hou je rekening met de belangen van de behandelaren, de patiënten en onze organisatie. Je stemt telefonisch en via e-mail af met patiënten en collega’s. Je realiseert je dat het belangrijk is dat, er op elk moment van de dag, voldoende bezetting is en daar ga je voor! Zo kunnen we de juiste en beste zorg verlenen aan onze patiënten.

Een uitgewerkte planning gaat natuurlijk niet altijd zoals bedacht, denk bijvoorbeeld onverwacht ziekteverzuim. Maar door jouw creativiteit weet jij dit, samen met je collega, op te lossen. En dat niet alleen, je stelt kritische vragen en komt met voorstellen, om verstoringen in de planning de volgende keer eerder te signaleren of te voorkomen.

Samenvattend: Als jij het leuk vindt om mee te bouwen aan het planteam en onze planning, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!

Wie zoeken wij?

  • Kennis van administratieve en logistieke processen op mbo 3-niveau is vereist aangevuld met enkele jaren ervaring óf een relevante opleiding op MBO niveau 4;
  • Daarnaast zijn kennis van relevante wet- en regelgeving zoals arbeidstijdenwet en CAO en kennis van de organisatie en haar zorgprocessen vereist.
  • Je bent nauwkeurig, creatief en oplossingsgericht; je houdt van uitdagingen, deze brengen je niet meteen van je stuk;
  • Je bent geduldig, doortastend en integer in alle aspecten van je vakgebied;
  • Je kunt goed omgaan met complexe knelpunten tijdens je werkzaamheden.;
  • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt kennis van MS Office (Word, Excel), kennis van Ecaris is een pré.

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Allereerst super collega’s met hart voor de revalidant!
  • De mogelijkheid om bij te dragen aan het verbeteren van de zorgervaring voor onze cliënten.
  • Een dynamische werkomgeving met ruimte voor groei en ontwikkeling.
  • Het betreft een contract van 1 jaar.
  • Een salaris van minimaal € 2.279- en maximaal € 3.276 - bruto per maand (FWG 35) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.
  • 144 vakantie uren & 57 uur PLB per jaar bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, volgens CAO Ziekenhuizen.
  • 8,33% vakantiegeld, volgens CAO Ziekenhuizen.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen.
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.
  • Voordeling sporten via BenVitaal.
  • De mogelijkheid tot een fiets(lease)regeling.
  • Gratis parkeren op onze locatie(s).

Hebben wij jouw interesse gewekt? Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 8 april a.s. hebben ontvangen.

Solliciteer direct via de functieknop solliciteren onderaan deze pagina.

Nog vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Ilona Lambrichts, Clustermanager Revalidatie Volwassenen Maastricht, via 045 528 2426 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Demi Moermans, Corporate Recruiter, je graag via 045 528 2198, WhatsApp 0617608869 of vacature@adelantegroep.nl

Goed om te weten!

Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure. Adelante streeft naar participatie van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.