Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Onderwijsassistent

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.

Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

Wij zijn ter vervanging van een zwangerschapsverlof per direct op zoek naar een

Onderwijsassistent

0,4 - 0,9 FTE per week

Wat ga je doen?

Als onderwijsassistent ben je werkzaam op de Maasgouw school. Je begeleidt, bij alle groepen, leerlingen bij eten en drinken en toilet- en lichaamsverzorging. Je bevordert de zelfstandigheid en sociale redzaamheid. In overleg met de leerkracht maak je gebruik van verschillende didactische werkvormen en leeractiviteiten die aansluiten op de leerdoelen. Je instrueert en begeleidt leerlingen op basis van de vastgestelde leerplannen en levert een bijdrage aan zelfstandig werken en samenwerken van leerlingen tijdens onderwijsleersituaties. Daarnaast verricht je enkele huishoudelijke werkzaamheden, zoals schoonhouden van verzorgingsruimte en klaslokaal in samenspraak met de leerkracht.

Wie zoeken wij?

Je bent in het bezit van een relevant mbo 4 diploma, bijvoorbeeld als SPW, verpleging, verzorging, gehandicaptenzorg of onderwijsassistent. Je hebt didactische en pedagogische kennis en vaardigheden en hebt ervaring in de omgang met het verzorgen van leerlingen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en/of eetproblematiek en/of speelplezier-methodiek. Je kunt je inleven in leerlingen, bent zelfstandig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Het leveren van kwalitatief goede en veilige zorg staat bij jou hoog in het vaandel.

           

Wat mag jij van ons verwachten?

-      Allereerst super collega’s met hart voor de kinderen/jongeren!

-      Het betreft een tijdelijk contract t/m eind juli 2022.

-      Het salaris wordt afhankelijk van ervaring afgeleid van schaal 5 uit de CAO Primair Onderwijs.

- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Primair Onderwijs.

-      Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.

-      Gratis parkeren op locatie.

-      Voordelig sporten via BenVitaal.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 1 februari 2022 hebben ontvangen.

Solliciteer direct via de functieknop solliciteren onderaan deze pagina.

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 6.

Nog vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Debbie Schreurs, coördinator VSO, +31 45 528 2500 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Demi van Tussenbroek, junior HR adviseur, je graag via +31 45 528 2262 of WhatsApp +31 6 82580677.

Goed om te weten!

Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.