Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Leerkracht SO/VSO

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Maastricht

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.

Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

Wij zijn voor de Tyltylschool de Maasgouw per direct op zoek naar een

Leerkracht SO/VSO

0,4 FTE per week, kans op uren uitbreiding

Wat ga je doen?

Je werkt op onze locatie in Maastricht en geeft les en begeleiding aan kinderen 5 tot 11 jaar of jongeren 12 tot 18 jaar. De Maasgouw biedt een kleinschalige, prettige en uitdagende werkomgeving met een professioneel multidisciplinair team.

Je creëert een pedagogisch klimaat waarin leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen. Je diagnosticeert en evalueert ontwikkelings- en leerprocessen van leerlingen en stelt complexe groeps- en handelingsplannen op. Daarnaast ontwikkel je een leerlijn waarin aandacht is voor specifieke problematiek van de leerling. Je maakt gebruik van verschillende didactische werkvormen en leeractiviteiten. Je bespreekt de voortgang, ontwikkeling en gedragsproblemen van leerlingen met de ouders en teamleden. Je ontwikkelt eigen lesmateriaal, verricht voor- en nawerk en levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het (meerjaren)schoolplan.

Wie zoeken wij?

Je bent onderwijsbevoegd en hebt een aantoonbaar hbo+ werk- en denkniveau verkregen door relevante cursussen, masterclasses, dan wel hbo-masters. Je hebt verdiepte theoretische didactische en pedagogische kennis. Je kunt je adaptief inleven in leerlingen met een beperking en zoekt daarin naar mogelijkheden. Je lost zelfstandig problemen op aan de hand van opgestelde analyses. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en ziet het als een uitdaging om kansen te zien of vinden en te benutten.

        

Wat mag jij van ons verwachten?

-     Allereerst super collega’s met hart voor de kinderen.

-     Een aanstelling tot einde schooljaar, hierna wordt geëvalueerd.

-     Een salaris conform L11 schaal CAO Primair Onderwijs.

-     Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Primair Onderwijs.

-     Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.

-     Voordelig sporten via BenVitaal.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 1 februari a.s. hebben ontvangen.

Solliciteren doe je door onderaan deze pagina (vacaturetekst) op de knop solliciteren te klikken.

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 6

Nog vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Debby Schreurs, via +31 45 528 2500 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Demi van Tussenbroek, junior HR adviseur, je graag via +31 45 528 2262 of WhatsApp +31 6 82580677.

Goed om te weten!

Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.