Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: GZ-psycholoog/systeemtherapeut binnen het GRIP-team

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Valkenburg

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.

Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

Wij zijn per direct op zoek bij Divisie Kind & Jeugd naar een

GZ psycholoog / systeemtherapeut binnen het Grip team 24 uur per week

Grip is een kortdurend, klinisch programma van 5 weken, gericht op handelingsdiagnostiek en het verkennen van ingangen tot effectieve behandeling mogelijkheden gericht op de jongere en zijn gezin. Het gaat om een specifieke doelgroep van jongeren (12-18 jaar) die worstelen met een chronische somatische aandoening (diabetes type 1 en chronische pijn/ vermoeidheidsklachten) en op zoek zijn naar hoe ze weer een waardevol leven kunnen leiden, waarbij ACT een belangrijke invalshoek is. De problematiek ligt op het grensgebied tussen somatiek en SGGZ thema’s. Jongeren kunnen aangemeld worden vanuit heel Nederland.Je werkt in een multidisciplinair team (bestaande uit een revalidatiearts, fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtiste, pedagogisch team, diabetesverpleegkundige, GZ psycholoog).

Nog meer weten over het programma GRIP, waarin je een belangrijke spilfunctie gaat vervullen? Klik dan op deze link

Wat ga je doen? - Vanuit een systemische kijk onderzoek je de krachten en de belemmeringen van het kind en zijn gezin, je bespreekt en rapporteert de uitkomsten. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit (neuro)psychologische diagnostiek en behandeling van zowel het kind als zijn gezinssysteem.

- Gesprekken met jongeren, ouders/gezinnen en het draaien van een jongeren- en oudergroep.

- Het onderzoeken en contact leggen met nazorginstanties in heel Nederland.

- Deelname aan multidisciplinaire teamoverleg en regelmatig overleg met collega’s.

- Het mee blijven ontwikkelen van het programma en meedenken op beleidsmatig en innovatief vlak.

Wie zoeken wij? - Je bent een BIG-geregistreerde GZ-psycholoog of een systeemtherapeut. Je hebt actuele kennis van onderzoeksmaterialen op het gebied van ontwikkeling en bent in staat tot het op maat maken van behandel/diagnostiektrajecten op individueel, groeps- en ouderniveau.

- Je bent iemand die houdt van klinisch werken en hebt een pro-actieve houding. Je houdt van afwisseling, je bent flexibel en kan goed omgaan met mogelijke hectiek.

- Je bent in staat om redelijk solistisch te werken binnen het revalidatieteam waarbij er een intensieve samenwerking is met andere disciplines.

Wat mag jij van ons verwachten? - Allereerst een hecht team met leuke collega’s met hart voor de cliënt en elkaar.

- Werken in de dynamische klinische omgeving met ruimte voor eigen inbreng in een prachtige omgeving.

- Goede afstemming tussen werk en privé. Er zijn 5 programma’s op jaarbasis met tussentijdse weken met ruimte voor de voorbereiding van de volgende groep en de afronding van de laatste groep. In de praktijk ‘plus’ je een aantal uur op gedurende de week (=/- 3 uur), waardoor je alle schoolvakanties vrij kunt nemen.

- Een aanstelling voor bepaalde tijd (1 jaar) met vooruitzicht op een vast contract.

- Een salaris van minimaal € 3.389,- en maximaal € 5.801, - bruto per maand (FWG 60/65 afhankelijk van de functie) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.

- 144 vakantie uren & 57 uur PLB per jaar bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.

- Een eindejaarsuitkering van 8,33%, volgens CAO Ziekenhuizen.

- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen.

- Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.

- Voordelig sporten via BenVitaal.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Zorg dan dat wij jouw sollicitatie z.s.m. hebben ontvangen.

Solliciteer direct via de functieknop solliciteren onderaan deze pagina.

Nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Marjan Dewitte-Bisschops, Clustermanager Kinderrevalidatie +31 45 528 2804 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Zenja Ubags, Corporate Recruiter, je graag via +31 45 528 2734 of WhatsApp +31 6 17608869.

Goed om te weten! Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven.