Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: (GZ-) Psycholoog (Kind & Jeugd)

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Valkenburg

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.

Sinds 2009 werken Adelante en MUMC+ samen in het Adelante Kenniscentrum. Samen investeren in een intensieve verbinding tussen wetenschappelijk onderzoek en zorg is daarbij de gezamenlijk geformuleerde ambitie. We investeren in onderzoek en innovatie en passen de resultaten daarvan toe. We zijn actief betrokken bij het opleiden van professionals en het verspreiden van kennis binnen Universiteiten en Hogescholen door het geven van onderwijs in onderwijsinstituten. Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan.

Ons motto: haal het beste uit jezelf!

Wij zijn per direct op zoek bij divisie kind & jeugd naar een

(GZ-) Psycholoog

24-28 uur per week

Wat ga je doen?

Als GZ-psycholoog of ervaren Basis Psycholoog ben je (samen met een collega GZ-psycholoog) verbonden aan 2 leeftijdgebonden multidisciplinaire revalidatieteams, specifiek het (zeer) jonge kind, met een grote diversiteit aan medische diagnoses en mentale niveaus.

Het team vroegrevalidatie (infant mental health tak) is een relatief klein en overzichtelijk team waarbij een intensieve samenwerking met alle disciplines en het gezin centraal staan. Het hele team is geschoold in floor play en learning tree (greenspan). Binnen dit team staan het kind en ouders nog aan het begin van het revalidatietraject waardoor er meestal nog veel veranderings- ontwikkelingsmogelijkheden zijn. Als GZ-psycholoog ben je een belangrijke spil in de nadere diagnostiek/behandeling ten aanzien van wat er cognitief-neurologisch, sociaal emotioneel en gedragsmatig met het kind aan de hand is en heb je naast ouderbegeleiding ook een belangrijke adviserende rol richting teamleden.

Daarnaast zul je ook werkzaamheden verrichten in het team het jonge kind (4-8 jaar). Dit is vaak een turbulente (overgangs)fase voor zowel ouders als het kind waarbij er een intensieve samenwerking is tussen het revalidatie team, en de op dezelfde locatie gesitueerde, mytylschool. Binnen deze fase komt er naast diagnostiek ook steeds meer oog voor behandeling waarbij er tevens ruimte is voor het proces/positie van andere gezinsleden. Gezien de relatief hoge co-morbiditeit met psychiatrische/gedragsproblematiek ben je als GZ-psycholoog ook degene die (op consult basis) afstemming zoekt met de kinderpsychiater op het moment dat de problematiek hierom vraagt. Verder bespreek en rapporteer je al je bevindingen op een transparante wijze in (team)rapportages. Ervaring met de behandeling van (medische) trauma’s is een pré.

Wie zoeken wij?

Je bent (bij voorkeur) een BIG-geregistreerde GZ-psycholoog. Indien je geen BIG registratie hebt ben je tenminste in het bezit van een basisaantekening psychodiagnostiek (BAPD) en heb je bij voorkeur kennis/ervaring met de leeftijdsgroep het (zeer) jonge kind. Je bent in staat tot het op maat maken van individuele en systemische behandel/diagnostiektrajecten. Gezien de dynamische organisatie waarin je werkt, wordt een beroep gedaan op je flexibiliteit en creativiteit waarbij er veel ruimte is in het meedenken in nieuwe ontwikkelingen. Je bent in staat om redelijk solistisch te werken als GZ-psycholoog binnen het revalidatieteam waarbij er een intensieve samenwerking is met andere disciplines. Daarnaast maak je onderdeel uit van de vakgroep psychologie, welke bestaat uit GZ-psychologen, een PIOG en een psychodiagnostische werkende werkzaam bij Adelante Kind en Jeugd.

        

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Allereerst super collega’s met hart voor de cliënt en elkaar!
  • Een aanstelling voor bepaalde tijd (1 jaar) met vooruitzicht op een vast contract.
  • Een salaris van minimaal € 3.322,- en maximaal € 5.620, - bruto per maand (FWG 60/65 afhankelijk van - de functie) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.
  • 144 vakantie uren & 57 uur PLB per jaar bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, volgens CAO Ziekenhuizen.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen.
  • Mogelijkheid tot werken van meer-uren gedurende het jaar, waardoor je tijdens schoolvakanties de extra c.q. langer verlof kunt opnemen.
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.
  • Voordelig sporten via BenVitaal.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 15 februari 2022 hebben ontvangen.

Solliciteer direct via de functieknop solliciteren onderaan deze pagina.

Nog vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Marjan Dewitte-Bisschops MBA, Clustermanager Kinderrevalidatie voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Demi van Tussenbroek, junior HR adviseur, je graag via +31 45 528 2262 of WhatsApp +31 6 82580677.

Goed om te weten!

Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.