Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: ANIOS Revalidatiegeneeskunde

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Maastricht

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Vanuit drie ziekenhuislocaties Maastricht UMC+, VieCuri Medisch Centrum in Venlo en Zuyderland in Heerlen biedt Adelante ook medisch specialistische revalidatie voor volwassenen en kinderen. Zo maken onze cliënten in Limburg gebruik van de best mogelijke zorg zo dicht mogelijk bij huis.

Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

Voor onze ziekenhuislocatie in Maastricht UMC+ zijn wij op zoek naar een:

ANIOS Revalidatiegeneeskunde 40 uur per week

Wat ga je doen? Je start op onze locatie in Maastricht waar poliklinische cliënten met chronische pijnklachten, neurologische aandoeningen, multitrauma en diabetische voetproblematiek behandeld worden. Naast poliklinische consulten is er ook een interdisciplinaire revalidatie team. Adalente is daarnaast betrokken bij de klinische zorg binnen MUMC+. Dit is het deel waar je als ANIOS met name consulten op worden ingezet. De multidisciplinaire Revalidatie Dagbehandeling is hier een onderdeel van. Je gaat intercollegiale consulten doen bij patiënten, hierbij geef je advies aan de hoofdbehandelaar en ondersteun je het paramedische team . Als ANIOS draag je onder eindverantwoordelijkheid en supervisie van de revalidatiearts zorg voor de inhoud en kwaliteit van de totale behandeling van de individuele revalidant. Je levert een bijdrage aan de diagnostiek en behandeling en adviseert over het na-traject. Aan paramedische behandelaars geef je aanwijzingen over de behandeling en ouders/verzorgers en verwijzers informeer je over de voortgang van het revalidatietraject. Verder lever je een bijdrage in overlegsituaties, die gericht zijn op de ontwikkeling van zorgverleningsbeleid.

Wat zeggen onze medewerkers? De functie ANIOS bij de revalidatiegeneeskunde Adelante in het MUMC is een mooi opstapje in een prachtig vak. Je doet consulten en eventueel poli, waarbij je tijd krijgt om je te verdiepen in de mens achter de patiënt. Dit is ideaal als je interesse hebt in een verdere carrière in de revalidatie. Je ziet patiënten met allerlei ziektebeelden, van orthopedie tot neurologie en IC, van allerlei leeftijden en verschillende mate van ziek of beperkt zijn. Zo kun je je breed ontwikkelen op medisch-inhoudelijk en communicatief gebied. Ook doe je connecties op in het ziekenhuis en bij Adelante, dat heeft mij ook geholpen om in opleiding te komen.

Wie zoeken wij? Je bent een afgestudeerd arts, BIG geregistreerd en hebt affiniteit met revalidatiegeneeskunde. Je hebt kennis en inzicht op het niveau van het artsenexamen. Je werkt zelfstandig en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Kwaliteit schrijf jij met een hoofdletter K. De beste zorg voor cliënten, dat is waar jij warm voor loopt.

          

Wat mag jij van ons verwachten? -      Allereerst super collega’s met hart voor de revalidant!

-      Je gaat aan de slag in onze ziekenhuislocatie in Maastricht UMC+, een groot academisch ziekenhuis met goede contacten met alle andere medische specialismen.

-      Een tijdelijk contract voor de periode van een jaar.

-      Een salaris van minimaal € 3.850, - en maximaal € 5.801, - bruto per maand (FWG 65) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.

-      Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen.

-      Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Zorg dan dat wij jouw sollicitatie z.s.m. hebben ontvangen.

Via de functieknop solliciteren.

Nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Team Maastricht via +31 45 582 2426 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Demi van Tussenbroek, junior HR adviseur, je graag via +31 45 528 2262.

Goed om te weten! Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.