Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: ANIOS Revalidatiegeneeskunde

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Vanuit drie ziekenhuislocaties Maastricht UMC+, VieCuri Medisch Centrum in Venlo en Zuyderland in Heerlen biedt Adelante ook medisch specialistische revalidatie voor volwassenen en kinderen. Zo maken onze cliënten in Limburg gebruik van de best mogelijke zorg zo dicht mogelijk bij huis

Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

Voor onze ziekenhuislocatie in Maastricht UMC+ zijn wij op zoek naar een:

ANIOS Revalidatiegeneeskunde

40 uur per week

Wat ga je doen?

Je start op onze locatie in Maastricht waar poliklinische cliënten met chronische pijnklachten, neurologische aandoeningen, multitrauma en diabetische voetproblematiek behandeld worden. De multidisciplinaire Revalidatie Dagbehandeling is hier een onderdeel van. Je draagt zorg voor intercollegiale en mogelijk ook poliklinische consulten. Als ANIOS draag je onder eindverantwoordelijkheid en supervisie van de revalidatiearts zorg voor de inhoud en kwaliteit van de totale behandeling van de individuele revalidant. Je levert een bijdrage aan de diagnostiek en behandeling en adviseert over het na-traject. Aan paramedische behandelaars geef je aanwijzingen over de behandeling en ouders/verzorgers en verwijzers informeer je over de voortgang van het revalidatietraject. Verder lever je een bijdrage in overlegsituaties, die gericht zijn op de ontwikkeling van zorgverleningsbeleid.

Wie zoeken wij?

Je bent een afgestudeerd arts, BIG geregistreerd en hebt affiniteit met revalidatiegeneeskunde. Je hebt kennis en inzicht op het niveau van het artsenexamen. Je werkt zelfstandig en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Kwaliteit schrijf jij met een hoofdletter K. De beste zorg voor cliënten, dat is waar jij warm voor loopt.

      

Wat mag jij van ons verwachten?

-
    Allereerst super collega’s met hart voor de revalidant!

-     Een tijdelijk contract tot 1-9-2021.

-     Een salaris van minimaal € 3.664, - en maximaal € 5.504, - bruto per maand (FWG 65) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.

-     Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen.

-     Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 3 augustus a.s. hebben ontvangen. Via onze website

http://www.adelante-zorggroep.nl

solliciteer je direct via de functieknop solliciteren.

Nog vragen over deze vacature?

Neem dan contact op Christoph Loo, teammanager , via +31 45 582 2425 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Simone Rongen, junior HR adviseur, je graag via +31 45 528 2058.

Goed om te weten!

Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.